lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: .max to .md3
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-01-2005, 08:11 AM   #1
loefazzer
Rookie
 
loefazzer's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Poland
Posts: 33
.max to .md3

hey, do you know how to change model saved in .max file to .md3 file??
thx in advance

*edit*
omg, im sorry for these 2 other topics, but there were some problems with lucasforums.com server :S thats why they are too, really sorry again


Don't double post.
-Sith

Last edited by InsaneSith; 03-02-2005 at 06:26 AM.
loefazzer is offline   you may: quote & reply,
Old 03-02-2005, 02:19 AM   #2
hatrus
Junior Member
 
hatrus's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Alabama
Posts: 259
get a md3 exporter for max, or get milkshape 3d, export from max as a 3ds and import it to ms3d, then export from there to a md3.


Lord Hatrus

...No officer, that was force speed. It slows you down while I remain going normal.
hatrus is offline   you may: quote & reply,
Old 03-02-2005, 06:28 AM   #3
El Sitherino
The Original.
 
El Sitherino's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Planet Funkālnite.
Posts: 14,509
Hot Topic Starter LFN Staff Member Forum Veteran LF Jester 
Removed your other threads.

And yeah, just get an exporter.


“This body is not me. I am not caught in this body.
I am life without limit.”
El Sitherino is offline   you may: quote & reply,
Old 03-02-2005, 02:06 PM   #4
Pahricida
Junior Member
 
Pahricida's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 444
well

I have not found any working md3 exporters for Max6 yet...
They all produce md3's wich cannot be used by Q3. dunno why though.

I use MS3D to export them to md3.
Anyone know of a working MD3 exporter?


Pahricida is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Modeling > .max to .md3

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:33 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.