lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Connect via IP
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-10-2005, 09:10 PM   #1
KillaBite
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 18
Connect via IP

Has anyone figured out how to do this? Doesn't seem to work for me. I type in the ip of the server and then I try to click OK and nothing happens.
KillaBite is offline   you may: quote & reply,
Old 03-10-2005, 09:18 PM   #2
Oidar
Rookie
 
Oidar's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: AA
Posts: 162
are you using a port number as well or just the ip?
Oidar is offline   you may: quote & reply,
Old 03-11-2005, 01:11 AM   #3
KillaBite
Rookie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 18
I tried both, doesn't seem to work. Don't think I have the right syntax. The manual isn't very helpful in that respect. If anyone has actually connected via IP let me know!
KillaBite is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > RepublicCommando.Net > General Discussion > Reporting for Duty > Connect via IP

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:38 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.