lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: FireFox post display problem
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-13-2005, 08:32 PM   #1
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
FireFox post display problem

I just downloaded Firefox earlier today. Now the post box where you type your message is only have the size its supposed to be. The purple background extends to the normal position in Internet Explorer, while the grey typing area is only half the size. Any help?


EDIT: It still works fine with Internet Explorer.
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Old 07-13-2005, 08:44 PM   #2
TheMadDoofer
You gonna make biscuits?
 
Join Date: Mar 2002
Location: Not likely anywhere near you.
Posts: 1,613
I have that problem, but it really doesn't make any difference.


"700 years old, and still **** you up I can" -Yoda
http://www.gaijindesign.com/lawriemalen/jedi/yoda.jpg


Aresen, where sanity is abnormal.
JK.com, where you can wax nostalgic about a great game
GB.com, where people are more normal, but still fun to hang around with

TheMadDoofer on WoW (Bloodscalp server), Call of Duty:UO, Battlefield 2,
JKA, and Republic Commando. If you see me, then shoot me or whatever.
TheMadDoofer is offline   you may: quote & reply,
Old 07-13-2005, 08:52 PM   #3
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
Maybe the new forum upgrade will fix it.
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Old 07-13-2005, 11:46 PM   #4
ZBomber
Octavarium
 
ZBomber's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Massachusetts, USA
Posts: 10,916
Forum Veteran 
No, I think it's Firefox's fault, not the forums. It's not that big a deal, it doesn't affect your actual post.


Last.FM - Ow, give up the funk
Let the truth of love be lighted
Let the love of truth shine clear
Sensibility
Armed with sense and liberty
With the heart and mind united
In a single perfect sphere
ZBomber is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2005, 05:50 AM   #5
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
Yah, the window size shocked me too, but you get used to it. Plus, it's a small price to pay seeing as all the "fun" toys Firefox enables you to have via themes & extensions (not to mention the added security)...

You will lose the ability to see name glows however, but big whoop IMO

Like TheMadDoofer & ZBomber said, it won't affect your actual posts...


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |

Last edited by ChAiNz.2da; 07-14-2005 at 11:20 AM.
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2005, 08:15 AM   #6
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
I didn't even notice the glows disapearing. But yeah, I like the extensions, such as the ad blocker, which is doing a pretty good job. And the ability to use my Star Downloader is handy also. I love my metallic theme.
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2005, 12:58 PM   #7
Joshi
Registered Amuser
 
Joshi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Wherever the wind takes me... or failing that the nearest cinema.
Posts: 7,196
LFN Staff Member 
Quote:
Originally posted by ChAiNz.2da
You will lose the ability to see name glows however, but big whoop IMO
Not somthing I had actually realised in all my time of using Firefox, but another addition to my growing list of why people should switch to Mozilla (reason 1. IE sucks)

Joshi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2005, 01:11 PM   #8
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
You don't like the name glow? You know you could disable it in the options anyways...
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2005, 05:04 PM   #9
Joshi
Registered Amuser
 
Joshi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Wherever the wind takes me... or failing that the nearest cinema.
Posts: 7,196
LFN Staff Member 
Meh, never really thought about it too much to actually fix it in my options, but the fact that Firefox gets rid of it for me anyway is nice. And no, I don't like them, they look tacky, no matter what colour.

Joshi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2005, 06:03 PM   #10
TheMadDoofer
You gonna make biscuits?
 
Join Date: Mar 2002
Location: Not likely anywhere near you.
Posts: 1,613
Firefox also loads LF much faster for me than IE.


"700 years old, and still **** you up I can" -Yoda
http://www.gaijindesign.com/lawriemalen/jedi/yoda.jpg


Aresen, where sanity is abnormal.
JK.com, where you can wax nostalgic about a great game
GB.com, where people are more normal, but still fun to hang around with

TheMadDoofer on WoW (Bloodscalp server), Call of Duty:UO, Battlefield 2,
JKA, and Republic Commando. If you see me, then shoot me or whatever.
TheMadDoofer is offline   you may: quote & reply,
Old 07-14-2005, 06:19 PM   #11
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
I like the glow.

I think FireFox uses its cache a lot better than IE, so therefore websites load up faster.

Plus, if you didn't know LF is on a new server, so now its faster than ever!
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Old 07-18-2005, 08:57 PM   #12
Kuuki
ZOMG It's Kookee!
 
Kuuki's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 7,121
Hot Topic Starter 10 year veteran! LF Jester Contest winner - LucasCast 
yeah, i noticed that when i switched to firefox

after a while you dont really care to notice anymore
crap i cant even think posting with a text box as wide as the gray area

Kuuki is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Forum Help & Feedback Center > FireFox post display problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:15 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.