lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Force Choke Anyone - v.1.2
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-27-2005, 01:20 PM   #1
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
[TSL] Force Choke Anyone - v.1.2

FORCE CHOKE ANYONE (force power) v.1.1 (09-09-2005)
--------------------------------------------
By Darth333 -

09-09-2005: complete force power description has been added.
09-18-2005: added option to install the mod in either English or French. The player will also gain a temporary bonus to wisdom, intelligence and charisma in order to increase his persuasion/conversation skills with the victim after using this force power.




Screenie of the force power in use: http://img.photobucket.com/albums/v1...33/chokefp.jpg

======================================
- This force power is compatible with other force power mods previously installed.
======================================

A while ago, tk gave me the permission to release a TSL version of the darkside choker he made for Kotor 1 so here it is with a few modifications.

This force power allows you to force choke anyone in the game except your party members.


Download v 1.2 here here


I modified tk102's original mod to make a force power which will apppear in the friendly force power menu (where healing is) instead of using an armband. You can use it at any time and not only during battle.

The other modifications I brought are:

- reduced area of effect (8m instead of 17m, which should allow you to target a npc with more precision)
- removed the possibility to target droids (maybe I should have added an exception for G0-T0...)
- removed the possibility to target puppets (poor Remote!)
- added the possibility to target some npcs which had the friendly faction but were not party members (there's amistake in the mod readme: I wrote removed instead of added)
- new icon for the force power menu


Other comments from the original mod:

- The first time you choke a specific npc, it will cause a choke simulation but with no damage (safety measure to avoid killing npcs by mistake and allow force choking sensitive ncs at least once without breaking your game...or their neck). Force choking the npc a second time will start causing damage to the already choking victim.

- Darkside Points: If the user of the armband is neutral or good, he/she will receive darkside points when using this force power to harm someone - no darkside points are given when force choking a npc for the first time.

=================
Using the force power:
=================

- you will be able to select the force power in the level up menu only if you already have "Wound", which is a level 6 force power.

- Just don't go killing everyone in the game: if you kill key npcs, you'll may end up unable to progress in the main quest. Chose your victims carefully. Use the force...and your head.


=================
INSTALLATION:
=================

This force power is compatible with other force power mods.

To install simply unzip and double click on Install_ForceChoke.exe and select the swkotor2 directory


Uninstall:
Delete the following files from your overide directory:
d3_choke.nss
ip_chokef.tga
spells.2da (careful if you are using other force powers mods: deleting this file will delete your other force power mods)


The source code (.nss file) has been included.

=================
SPECIAL THANKS
=================

- tk102 for making the DS choker for Kotor 1 and giving me permission to release it for kotor 2 and for making various modding tools

- Stoffe -mkb- for making the TSLPatcher: spells.2da conflicts are now part of the past!

- Fred Tetra for making Kotor tool.

=================
TERMS OF USE
=================

This mod may not be uploaded to any other website besides LucasFiles.com and pcgamemods.com unless I give you permission to do so.

You may alter the contents of this mod in anyway you see fit for your personal use. If you wish to use this mod in your own publicly released mods, please let me know first and include this readme with the mod (you may also need tk102's permission). I reserve the right to refuse depending on the circumstances such as if I deem the content of your mod inappropriate, per example.


THIS MODIFICATION IS NOT MADE, DISTRIBUTED, OR SUPPORTED BY ACTIVISION, OBSIDIAN ENTERTAINEMENT, BIOWARE CORP OR LUCASARTS ENTERTAINMENT COMPANY LLC. ELEMENTS TM & © LUCASARTSENTERTAINMENT COMPANY LLC AND/OR ITS LICENSORS.

Last edited by stoffe; 09-02-2007 at 01:19 PM.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 02:57 PM   #2
Mono_Giganto
Giant Monkey of Doom™
 
Mono_Giganto's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Florida
Posts: 2,478
Current Game: Baldur's Gate EE
Veteran Modder Helpful! 
*Gives Thumbs Up*




Mono_Giganto is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 10:15 PM   #3
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Very evil!


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 11:55 PM   #4
Emperor Devon
36 Wings, 365 Eyes
 
Emperor Devon's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,479
Current Game: Ass Effect
Contest winner - Fan Fiction 
Quote:
Originally Posted by RedHawke
Very evil!
I thought you opposed to randomly slaughtering people.


Quote:
Originally Posted by Sabretooth
We will be great failures one day, you and I
Emperor Devon is offline   you may: quote & reply,
Old 08-28-2005, 12:30 AM   #5
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Quote:
Originally Posted by Emperor Devon
I thought you opposed to randomly slaughtering people.
I do, hence the "Very Evil" comment!

I guess I should have said "Excellent work! But very evil!"


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 08-28-2005, 12:36 AM   #6
Emperor Devon
36 Wings, 365 Eyes
 
Emperor Devon's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,479
Current Game: Ass Effect
Contest winner - Fan Fiction 
Quote:
Originally Posted by RedHawke
I guess I should have said "Excellent work! But very evil!"
Your views on manipulation are just as evil, though.

Just so this doesn't get too off-topic, my compliments to you on this mod, D3.


Quote:
Originally Posted by Sabretooth
We will be great failures one day, you and I
Emperor Devon is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 03:30 PM   #7
Lorden Darkblade
Computer Crazy
 
Lorden Darkblade's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Brazil
Posts: 1,474
This is an awesome mod
It's very funny to use it!



Lorden Darkblade is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 04:01 PM   #8
stoffe
Network Caretaker
 
stoffe's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Apr 2002
Posts: 5,833
Helpful! 10 year veteran! Notable contributor 
Nice power to blow off some steam and ease tensions with. Too bad there aren't any Selkath in TSL since those are the only non-hostiles my glowing lightsider could use it on in good conscience.


One thing I noticed though. I don't know if it's intentional, but currently your installer will require that the user has v2 or better of the high level force power mod I made installed in order to proceed. If this is unintentional you might want to fix that to avoid confusion.

stoffe is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 04:03 PM   #9
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
oops yes this is unintentional. I must have uploaded the wrong changes.ini file. That's what I get for having a total mess in my comp Will fix it right away.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 04:06 PM   #10
stoffe
Network Caretaker
 
stoffe's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Apr 2002
Posts: 5,833
Helpful! 10 year veteran! Notable contributor 
Quote:
Originally Posted by Darth333
oops yes this is unintentional. I must have uploaded the wrong changes.ini file. That's what I get for having a total mess in my comp Will fix it right away.
Forgot to mention: Remove the keys Required and RequiredMsg under the [Settings] section with Notepad to eliminate this behavior. Those are new keys I added in 1.1.7 a few days ago so they don't exist in the ChangeEdit.exe editor yet.

stoffe is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 04:25 PM   #11
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
yes, I noticed and it's fixed now The above link has been updated. Thanks for pointing it out.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 05:17 PM   #12
The_Maker
Veteran
 
The_Maker's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 966
o.O

Holy smokes,
This is the ultimate darkside mod! XD
Thanks D333!
I am gonna download this and try it out

*The_Maker luaghs menacingly as he downloads and tries the new mod :evil:*


The_Maker is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 07:27 PM   #13
Bob Lion54
Jr. Malkavian Detective
 
Bob Lion54's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: On the case! Both my minds!
Posts: 2,103
Forum Veteran Helpful! 
[Keanu Reeves] Whooow, Like totaly narly, dudette, whaaha![/Keanu Reeves]

I love the icon. It looks like he needs the Hymlick Maneuver. hehe

I love ports. Especially the ones that I miss from K1.


Bob Lion54 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 07:41 PM   #14
Jeff
Rating: Awesome
 
Jeff's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jan 2005
Location: Chicago, IL, USA
Posts: 8,431
Current Game: SWTOR
Imperialist Meatbags Guild Officer The Walking Carpets Guild Officer Notable contributor LFN Staff Member 
Great job Darth This one will be fun...Who to kill first...hehehe...


Follow me on Twitter
Follow StarWarsMMO.net on Twitter | Like us on Facebook
Jeff is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 09:57 PM   #15
SITHSLAYER133
Junior Member
 
SITHSLAYER133's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: wouldnt u like to no sickos
Posts: 310
great job ive got a few people who need to die in the refuge sector ........................
SITHSLAYER133 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 10:47 PM   #16
Evan Ordo
Rookie
 
Evan Ordo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Michigan, USA
Posts: 15
It doesn't always kill on the first try though sometimes you must use it 4 times instead of 2


"I have a bad feeling about this..."
Evan Ordo is offline   you may: quote & reply,
Old 08-27-2005, 11:15 PM   #17
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
It is not necessarily meant to kill on the second try The number of damage points is based on your PC level....and ennemy attributes increase with your level too.

Last edited by Darth333; 08-28-2005 at 12:07 AM.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-28-2005, 12:36 AM   #18
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
You don't have to kill every npc you choke: you can just scare them if you want

When I tested the mod I pissed off Bao Dur when I killed the mechanic on Dantoine: his onDeath script triggered some dialogue
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-28-2005, 09:19 AM   #19
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
Uber fun mod D3! in the evil Sith kind of way... hehehe

Loving it!

ahh... so many commoners, so little time... hehehe


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2005, 04:18 AM   #20
SITHSLAYER133
Junior Member
 
SITHSLAYER133's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: wouldnt u like to no sickos
Posts: 310
is it possible to kill chodo habat and com back when the ravager attacks?

think of it this way ur helping the refugees to survive ur making more room to live in ....................
SITHSLAYER133 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2005, 06:41 AM   #21
Lando Griffin
Junior Member
 
Lando Griffin's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: We dont go to Ravenholm
Posts: 447
Yessssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ive been waiting for this mod for such a long time. NOW I CAN KILL EVERYONE!!!! Thanks Darth333!


Oblivion, Dark Brother Hood Quest

Lando Griffin: "Rumors"
Lucien Lachance: "Brother, theres no time for rumors, im going to die!"


Dont f*** with Picard!!!!!!
Lando Griffin is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2005, 11:44 AM   #22
Greatstar
Rookie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 101
cool, but be careful not to kill any main NPC, if you want to kill one, wait unit you finished main quest with main NPC first before you kill NPC when no longer required after main quest is finished. WARNING: don't kill main NPC that are key to go on game like Kreia and Atton or you will be stucked for good unless you reload saved game.

Oh by the way, I look at "d3_choke.rar" when I clicked on it to downloard. what that?
Greatstar is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2005, 12:24 PM   #23
The_Maker
Veteran
 
The_Maker's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 966
Its a special compressed format great than .zip. You need something like Winrar or another Rar capable program to open it, try googling "Rar" or "Winrar" and see what you get


The_Maker is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2005, 12:26 PM   #24
maaneeack
Rookie
 
maaneeack's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Bug Fixer Paradise
Posts: 81
@Greatstar - right click it and select save as, or if its pcgamemods.com, when the rar "garbage" starts showing in your browser, stop it and copy the url from the address bar and save the file by either file -> open or use a download manager program (getright, reget, free download manager, etc).
maaneeack is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2005, 12:31 PM   #25
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
You can get winrar here: http://www.rarlab.com/rar/wrar330.exe (it's like winzip but better)

in your browser if it opens the file like a text file, simply go to your file menu and save it as d3_choke.rar. Then open it with winrar and double click on Install_ForceChoke.exe to intall the mod.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2005, 06:35 PM   #26
_Phaedrus_
Rookie
 
Join Date: Aug 2005
Location: Canada
Posts: 16
Darth333, you must have one warped mind to come up with something like this.

I like it!
_Phaedrus_ is offline   you may: quote & reply,
Old 08-29-2005, 06:46 PM   #27
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
Don't blame me, blame tk102: he made the original darkside choker mod for Kotor 1
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-30-2005, 10:18 PM   #28
General Kenobi
Guardian of The Force
 
General Kenobi's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: In Exile Waiting For Luke
Posts: 1,318
Hee hee hee hey D3 loved this for KOTOR can't wait to try it in TSL. Now where is that stupid Rodian who won't join the militia on Dantoonie, and that stupid "greeting party" girl on Dantoonie...lol


General Kenobi


MY SITE: Okinawa Outpost
Gilliam Forums
Ikanaru hito demo sonke suru koto
Yakusoku o yaburanai koto
Hito o on****su shinai koto
Hito ni tai****e omoiyari o motsu koto
General Kenobi is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 01:07 AM   #29
Emperor Devon
36 Wings, 365 Eyes
 
Emperor Devon's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,479
Current Game: Ass Effect
Contest winner - Fan Fiction 
Great mod Darth333, but do you think you could make it do insta-kill damage?


Quote:
Originally Posted by Sabretooth
We will be great failures one day, you and I
Emperor Devon is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 03:22 AM   #30
zulu9812
Rookie
 
zulu9812's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 26
I must've done something wrong, because this mod does nothing for me. I've levelled up, got the Wound power, got the Choke power. Am yet to encounter someone that I can choke, though.


Up The Irons!
zulu9812 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 05:43 AM   #31
Lando Griffin
Junior Member
 
Lando Griffin's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: We dont go to Ravenholm
Posts: 447
Yeah the mod doesnt seem to work at the begining of the game for me.


Oblivion, Dark Brother Hood Quest

Lando Griffin: "Rumors"
Lucien Lachance: "Brother, theres no time for rumors, im going to die!"


Dont f*** with Picard!!!!!!
Lando Griffin is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 06:25 AM   #32
Lando Griffin
Junior Member
 
Lando Griffin's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: We dont go to Ravenholm
Posts: 447
hmmmmmm, it seems that i cant kill bao dur using the force choke, or any other important npcs....Thats too bad i really wanted to kill bao dur. Is this a error in the mod?


Oblivion, Dark Brother Hood Quest

Lando Griffin: "Rumors"
Lucien Lachance: "Brother, theres no time for rumors, im going to die!"


Dont f*** with Picard!!!!!!
Lando Griffin is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 09:55 AM   #33
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
Quote:
Originally Posted by Lando Griffin
hmmmmmm, it seems that i cant kill bao dur using the force choke, or any other important npcs....Thats too bad i really wanted to kill bao dur. Is this a error in the mod?
It's all explained in the readme. You can't force choke your party members. I excluded them because it could screw up your game if you kill them.


zulu9812: make sure the mod is installed correctly: you need to have spells.2da, d3_choke.ncs and ip_choke.tga in your override folder (not subfolders). Also ensure that you have the right version as I made a little fix in changes.ini and if you donwloaded the mod right after it's release, you may have the old version which required stoffe's powers to work. Redowload it to make sure. DOes the force power appear in your friendly force menu? If not, make sure you have the right "choke" with this Icon: http://img.photobucket.com/albums/v1...chokefcopy.jpg and not only the regular choke that appears during battle.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 04:01 PM   #34
zulu9812
Rookie
 
zulu9812's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 26
Quote:
Originally Posted by Darth333
zulu9812: make sure the mod is installed correctly: you need to have spells.2da, d3_choke.ncs and ip_choke.tga in your override folder (not subfolders). Also ensure that you have the right version as I made a little fix in changes.ini and if you donwloaded the mod right after it's release, you may have the old version which required stoffe's powers to work. Redowload it to make sure. DOes the force power appear in your friendly force menu? If not, make sure you have the right "choke" with this Icon: http://img.photobucket.com/albums/v1...chokefcopy.jpg and not only the regular choke that appears during battle.
Just in case, I redownloaded and reinstalled the mod - still no joy. Confirmed that those 3 files are in the root override folder (i.e. not subfolders). I can't check the icon because your link only loads to 45% for some reason. Any suggestions?


Up The Irons!
zulu9812 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 04:11 PM   #35
Mono_Giganto
Giant Monkey of Doom™
 
Mono_Giganto's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Florida
Posts: 2,478
Current Game: Baldur's Gate EE
Veteran Modder Helpful! 
Quote:
Originally Posted by Lando Griffin
hmmmmmm, it seems that i cant kill bao dur using the force choke, or any other important npcs....Thats too bad i really wanted to kill bao dur. Is this a error in the mod?
Far from an error. The error would be allowing you to kill important NPCs, it has the potential to crash your savegame and break quests.





Last edited by Mono_Giganto; 09-01-2005 at 04:29 PM.
Mono_Giganto is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 03:28 PM   #36
Lando Griffin
Junior Member
 
Lando Griffin's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: We dont go to Ravenholm
Posts: 447
oo, well at least the mod works, but i still cant kill bao dur. Still ur mod * rocks.


Oblivion, Dark Brother Hood Quest

Lando Griffin: "Rumors"
Lucien Lachance: "Brother, theres no time for rumors, im going to die!"


Dont f*** with Picard!!!!!!

Last edited by Darth333; 09-01-2005 at 03:50 PM.
Lando Griffin is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 03:49 PM   #37
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
I could make a version that allows you to choke party members but without damaging them if you are interested.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 04:14 PM   #38
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
@ zulu9812 : Do you have other force power mods installed? If yes which ones?

Is the power appearing in the friendly force power menu? (same menu as heal) I attached a new copy of the icon to this post if you can't see the other one.
Attached Images
 
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 05:39 PM   #39
zulu9812
Rookie
 
zulu9812's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 26
Quote:
Originally Posted by Darth333
@ zulu9812 : Do you have other force power mods installed? If yes which ones?

Is the power appearing in the friendly force power menu? (same menu as heal) I attached a new copy of the icon to this post if you can't see the other one.
Aah, I get it now. I'd assumed that there would be new conversation lines, giving you the option of force choking the person that you were talking to. I see now that what it really does is choke the closet NPC. That does work. Although, it never kills anyone - no matter how many times I choke them.


Up The Irons!
zulu9812 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-01-2005, 06:01 PM   #40
Darth333
Administraterror
 
Darth333's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Feb 2004
Location: In my secret dungeon...
Posts: 8,292
Quote:
Originally Posted by zulu9812
Aah, I get it now. I'd assumed that there would be new conversation lines, giving you the option of force choking the person that you were talking to.
That would have required me to edit every single dialogue in the game. It would have taken months to do, even on a full time basis...

Quote:
Although, it never kills anyone - no matter how many times I choke them.
The first time you use it on a npc it won<t cause any damage. If you use the power again while the npc is still under the effect of choking, it will cause damage (2/3 of your PC level).

Last edited by Darth333; 09-01-2005 at 07:29 PM.
Darth333 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Taris Upper City Emporium > Force Choke Anyone - v.1.2

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:18 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.