lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Workbench.. not working?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-19-2006, 01:49 PM   #1
Maleena20
Lurker
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1
Question Workbench.. not working?

ok,

I Have a problem with my game, it wont let me use the workbench at all, I dont know if im missing something or if i have to do something first before i can use it.. i have weapons i can upgrade, but no matter what i do, i cant access the workbench.. anyonw know why or have any idea? Thanks
Maleena20 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-20-2006, 06:18 PM   #2
The Doctor
Retired
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,415
Current Game: Skyrim
Forum Veteran 
Two things:
Which game are you having troubles with?
What mods do you have installed, if any?
The Doctor is offline   you may: quote & reply,
Old 02-20-2006, 11:50 PM   #3
RedHawke
Shadow Lord Of The Sith™
 
RedHawke's Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: Mar 2004
Location: Stormreach CA.
Posts: 9,184
Current Game: DDO, Stormreach
Doc, as this is an Xbox forum mods are not usually an issue.


"Beware the form-fitting black armor-clad Drow hottie with twin Mineral II Greensteel Khopeshes!"
"Liella d'Orien says, '"You're the fool, Devil. -- Witness the power of this fully ARMED and OPERATIONAL Titan!"'"
----------------------------------------------------------------------
RedHawke is offline   you may: quote & reply,
Old 02-21-2006, 06:34 PM   #4
The Doctor
Retired
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4,415
Current Game: Skyrim
Forum Veteran 
Crap, I can't belive I did that... sorry, RH.
The Doctor is offline   you may: quote & reply,
Old 10-08-2006, 04:35 PM   #5
BanthaFodder01
Rookie
 
BanthaFodder01's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 42
hmm..im having the same problem in KOTOR 2. I think its a bug or something, it wont let me interact with workbenches on any of my previous games, or the new one i just created, yet i could do it long time ago. I also loaded a previous game and tried talking to someone on the ebon hawk...and nothing happened.

I really do hope my game isnt permanantly screwed cause i just found out how to get GO-TO to spill his dirty little secrets.
BanthaFodder01 is offline   you may: quote & reply,
Old 11-30-2006, 02:08 PM   #6
moneal2001
Lurker
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3
Im having the same problem. Anyone know the cause or a way to fix this. Thanx ahead of time.



PS. Also cant initiate dialog with T3 either.

Last edited by moneal2001; 12-01-2006 at 10:18 AM.
moneal2001 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-11-2007, 12:12 PM   #7
Son of Skywalker15
Rookie
 
Son of Skywalker15's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: U.S.A
Posts: 167
Just started a new game the other day and I ran into the problem. Noticed it on the way to Telos because I couldn't talk to T3 or use the Workbench. Though maybe it would fix itself so I went to Telos and finished it. While leaving the secret Jedi Academy on Telos I couldn't get T3 or use the workbench there. However, I boarded the Ebon Hawk and he was there. I figured the glitch was done, but now I can't talk to him or use the workbench in any of the saved games. I don't have a modded Xbox. Also, when I do stop to talk to T3 he doesn't move after until I leave him for a few minutes as if I had been talking to him. I think the T3 thing is connected because of his ability to be a workbench. Lab Stations work, by the way. This is the weirdest thing I've heard happening, and I'm glad I'm not the only one. Any help would be much appreciated.


Founder & PR of EUCantina.net -- All Expanded Universe, all the time
Son of Skywalker15 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > Ebon Hawk's Machine Room > Workbench.. not working?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:01 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.