lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Hero Headache
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-28-2006, 06:50 AM   #1
chubbslegend
Rookie
 
chubbslegend's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In the Yellow Submarine
Posts: 78
Hero Headache

Im making a new hero, based on Emperor Palpatine. I want to make him like the last of the Jedi along with Obi Wan. Anyway, ive made him in Namedherounits.xml and i made him in HeroCompanies.xml, but i dont know how to get him into the imperial command center in skirmish so he can be selectable, and also ive been told that to get him in Galactic Conflict i need to edit the file Story_Sandbox_44_Empire. But where about in the file do i edit and what do i put there

PLEASE HELP!!!!!
chubbslegend is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2006, 09:56 AM   #2
Taurian
Rookie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 68
to add him in skirmish, you need the specialstructers.xml twords the bottom of the file, empire command center, and add your new hero there.

i dont know about his gc story snabox stuff, what are you trying to do? is he a buildable unit ar a real hero that will spawn?


T.
Taurian is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2006, 10:01 AM   #3
chubbslegend
Rookie
 
chubbslegend's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In the Yellow Submarine
Posts: 78
I want him to be a buildable hero in Skirmish. But what line do i add it in SpecialStructures.xml
chubbslegend is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2006, 10:08 AM   #4
Taurian
Rookie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 68
well it depends on what you named him, and what building you want to build him.

in specialstructers.xml under R_Ground_Barracks as an example there is the following:


<Tactical_Buildable_Objects_Multiplayer>
Rebel,
Rebel_Infantry_Squad,
Jedi_Knight_1_Rebel_Team,
Rebel_Tank_Buster_Squad,
Field_Com_Rebel_Team,
Rebel_Infiltrator_Team,
RL_Combat_Armor_L1_Upgrade,
RL_Combat_Armor_L2_Upgrade,
RL_Weatherproof_Upgrade,
</Tactical_Buildable_Objects_Multiplayer>

Notice the jedi entry? those are my jedi that i created for my mod. you will need to add a line like this, but for your new hero unit, under the appropriate building.

T.
Taurian is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2006, 10:36 AM   #5
chubbslegend
Rookie
 
chubbslegend's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In the Yellow Submarine
Posts: 78
thanks a bunch mate, i finally got it to work
chubbslegend is offline   you may: quote & reply,
Old 03-28-2006, 01:26 PM   #6
Taurian
Rookie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 68
cool
Taurian is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Modding forum > Hero Headache

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:26 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.