lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: I have just started jk3 mapping
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-05-2006, 10:31 AM   #1
E1025
Lurker
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3
Question I have just started jk3 mapping

hi guys ive just started jk3 mapping the only start i have made is down loading the tool to make maps with. i have no idea what world i'm about to enter lol.

so guys can u give me a tutorial(s) to help me start mapping out?

ive been looking for weeks for help. no luck at all.

don't be harsh on me. don't give me broken links. i have no idea about mapping codes at all. don't confuse me to much or i might have brain damage (lol)

thanks guys!

-E1025
E1025 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-05-2006, 12:09 PM   #2
MDN14
Rookie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 159
best place is probably:
http://www.darthg.com/richdiesal/
MDN14 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-05-2006, 12:14 PM   #3
E1025
Lurker
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3
it says in lesson 4

Create a Brush that is 512x512x384 (this will be easiest to do with your grid setting at 64)

how do u do this?
E1025 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-05-2006, 01:39 PM   #4
Tinny
 
Tinny's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 1,188
You gotta count the grids at the bottom. Just like in normal graphing


Redeemed!

An old school mod for jedi academy.
Tinny is offline   you may: quote & reply,
Old 04-05-2006, 05:16 PM   #5
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,698
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
i find it very useful to select this...

Edit -> Prefrences -> 2D Display/Rendering -> tick box marked "Display Size Info"

then hit ok, and brushes will display size/coord info for you.


Last edited by acdcfanbill; 04-05-2006 at 05:26 PM.
acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 04-06-2006, 06:04 AM   #6
E1025
Lurker
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 3
i still don't under stand...

how did she get this box?

http://www.darthg.com/richdiesal/tut...gc101lsn4.html
E1025 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > I have just started jk3 mapping

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:32 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.