lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: EAW problem........empire
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-02-2006, 09:13 PM   #1
TheRoster
Rookie
 
TheRoster's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12
EAW problem........empire

i need help on the 3rd mission where you escort Vader to genonosis,How do you attack the planet...It keeps coming up Vader sayin 'I HAVE TO DO THIS PERSONALLY' ...but ive tryed every way i can think of o get him on the planet................
TheRoster is offline   you may: quote & reply,
Old 07-03-2006, 11:46 AM   #2
DarthMaulUK
Guest
 
Posts: n/a
This guide from gamespot should help you http://uk.gamespot.com/features/6144...144489&page=11

DMUK
  you may: quote & reply,
Old 07-03-2006, 12:20 PM   #3
shadowsi
Rookie
 
Join Date: May 2006
Posts: 13
I think its an another problem, did u update recently?
shadowsi is offline   you may: quote & reply,
Old 07-04-2006, 06:54 AM   #4
TheRoster
Rookie
 
TheRoster's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 12
Ya its all updated,Everythings up to speed
TheRoster is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Galactic Discussion > EAW problem........empire

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:54 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.