lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Lego Star Wars II install problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-09-2006, 02:14 PM   #1
C03X
Lurker
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Lego Star Wars II install problems

Hi, I've tryed installing the game on XP professional and it throws up an error 1330 followed by an error 1603.
However it installs fine on XP home on the same computer. How do I get it to run in professional, its a pain rebooting to home just to play one game.
C03X is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2006, 03:51 PM   #2
Commander Obi-Wan
Gold Standard
 
Commander Obi-Wan's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,363
Current Game: BioShock 2
Forum Veteran 
I am not completely sure why. I have Window Professional and it works fine. MAybe because you have both. Otherwise, I am not sure why.


Commander Obi-Wan is offline   you may: quote & reply,
Old 09-13-2006, 04:49 AM   #3
DemonKing
 
DemonKing's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: The very bottom of the infernal Pit
Posts: 118
I have the same problem on my machine (XP PRO) but it installs fine on my wife's computer (XP Home).

According to the Lucasarts website they are aware of the issue and are working on a fix.


DemonKing

"At this stage I believe I now understand the truth, which is that Lucas has gone over to the dark side. He is a Darth Billionaire ruling an empire, and is no longer leading a rebellion. He was once a semi-independent force, overshadowed by a dark and powerful business, but still managed to beat the odds and on his own terms, but now he sits on a throne with lightning in his hands and a franchise in his clenched fist."
DemonKing is offline   you may: quote & reply,
Old 09-16-2006, 06:15 AM   #4
flobert
Lurker
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
I have XP home and get the same error message any ideas?
flobert is offline   you may: quote & reply,
Old 09-16-2006, 04:12 PM   #5
coupes.
★★★★★
 
coupes.'s Avatar
 
Status: Moderator
Join Date: May 2002
Location: Québec
Posts: 2,437
10 year veteran! LFN Staff Member 
According to DemonKing, Lucasarts are aware of the issue, so I'm guessing they'll release a patch in the near future that will correct this problem.
coupes. is offline   you may: quote & reply,
Old 09-17-2006, 01:14 AM   #6
DemonKing
 
DemonKing's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: The very bottom of the infernal Pit
Posts: 118
The patch is now up at Lucasarts.

http://support.lucasarts.com/patches...Update1_01.htm


DemonKing

"At this stage I believe I now understand the truth, which is that Lucas has gone over to the dark side. He is a Darth Billionaire ruling an empire, and is no longer leading a rebellion. He was once a semi-independent force, overshadowed by a dark and powerful business, but still managed to beat the odds and on his own terms, but now he sits on a throne with lightning in his hands and a franchise in his clenched fist."
DemonKing is offline   you may: quote & reply,
Old 09-17-2006, 05:02 PM   #7
TSR
Hoist the colours!
 
TSR's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Lincoln, England, UK
Posts: 2,777
Current Game: Rift
Forum Veteran LF Jester Helpful! 
huzzah and hurrah...


British By Birth. English By The Grace Of God

Dulce et Decorum Est Pro Patria Mori
Let Mercy Come
TSR is offline   you may: quote & reply,
Old 09-25-2006, 08:35 PM   #8
ellpee
Lurker
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Unhappy The patch doesn't work for me...

I got the original error trying to install it, but using the patch gives me a different error - it's trying to find a file in the .cab file that isn't there.

Are there any other options I can try to get this game installed?
ellpee is offline   you may: quote & reply,
Old 11-28-2006, 01:57 PM   #9
seropus
Lurker
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 1
First post. Still having problems with the patch. it is at the end of the installation.
seropus is offline   you may: quote & reply,
Old 12-24-2006, 07:26 PM   #10
jindydiver
Lurker
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
G'day all

I bought this game for my son for xmas and now I have the same problem. At the end of the install it tells me it can't find a file in the .cab.

Is there a fix for this yet?

cheers
jindydiver is offline   you may: quote & reply,
Old 01-03-2007, 12:44 AM   #11
PNGHarbinger
Lurker
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Question Me Too! Me Too!

I'm getting the same problem. So I tried the patch installer, v1.02 as well. A different error, but still no Lego Star Wars II for me.

Any ideas?



I guess I can try the info here http://www.technipages.com/modules.p...rder=0&thold=0
PNGHarbinger is offline   you may: quote & reply,
Old 01-04-2007, 12:29 AM   #12
jindydiver
Lurker
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by PNGHarbinger
I'm getting the same problem. So I tried the patch installer, v1.02 as well. A different error, but still no Lego Star Wars II for me.

Any ideas?



I guess I can try the info here http://www.technipages.com/modules.p...rder=0&thold=0

That patch just gets us to the second error, still no game
jindydiver is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > LEGO Star Wars Series > General > Technical Support > Lego Star Wars II install problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:10 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.