lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can anyone host a server using a certain map?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-01-2007, 08:49 AM   #1
NekoRobin
Lurker
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
Can anyone host a server using a certain map?

Could anyone host FFA or Team FFA server with using THIS map?
I can't host myself as my, my mother's and my brother's computers are connected to the same wifi connection..
So, could anyone PLEASE host this?
I don't know why but I love this map.
NekoRobin is offline   you may: quote & reply,
Old 12-01-2007, 09:54 AM   #2
-BLaCKouT-
Clone Brutality
 
-BLaCKouT-'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Oxford, UK
Posts: 1,535
Quote:
Originally Posted by NekoRobin
I can't host myself as my, my mother's and my brother's computers are connected to the same wifi connection..
Do you mean you don't want to impact on the up/down speed of the other users? Because there's no real reason why you wouldn't be physically able to host, just because you're on a network.
If anything, you'd get a smoother game by hosting on one of their computers and playing on yours




Men are from Mars. Women are from Venus. ULCER are from Margate...
-BLaCKouT- is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2007, 05:35 AM   #3
NekoRobin
Lurker
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 3
When I host, no one sees the server..So yeah..Next time post only when you are willing to host <.<
NekoRobin is offline   you may: quote & reply,
Old 12-02-2007, 09:03 AM   #4
-BLaCKouT-
Clone Brutality
 
-BLaCKouT-'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Oxford, UK
Posts: 1,535
Nice attitude




Men are from Mars. Women are from Venus. ULCER are from Margate...
-BLaCKouT- is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Can anyone host a server using a certain map?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:05 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.