lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Cheats won't work in KOTOR for Vista
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-10-2009, 08:03 PM   #1
Taak Farst
Eat The Rude
 
Taak Farst's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: England
Posts: 1,561
Alderaan News Holopics contributor Forum Veteran 
Cheats won't work in KOTOR for Vista

I'm running on Windows Vista Home Premium Service Pack 2 32-bit
--------------------------------------------------------------------------
This is the first time I have installed kotor on vista
--------------------------------------------------------------------------

Problem: I have added EnableCheats=1 to swkotor.ini as usual and saved it in the kotor directory. I pressed the button i normally press to enable them (the one with ) and nothing happened. I then tried the @ and ~ keys, but nothing happened. MariusFett suggested I hold down shift when I press them, as he had to when he was on vista - i tried and nothing happened.

Does anyone know how to fix this?


Taak Farst is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2009, 08:07 PM   #2
Q
The one who knocks
 
Q's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: ABQ
Posts: 6,643
Current Game: Mowing down neos with my M60
LF Jester Forum Veteran Helpful! 
Are you opening swkotor.ini as an administrator?


"They should rename the team to the Washington Government Sucks. Put Obama on the helmet. Line the entire walls of the stadium with the actual text of the ACA.
Fix their home team score on the board to the debt clock, they can win every game 17,000,000,000,000 to 24. Losing team gets taxed by the IRS 100%, then droned."
-Toker
Q is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2009, 08:08 PM   #3
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
TSL's cheat console is invisible.. you won't be able to see the cursor (like KotOR). Unfortunately, you have to type blind and hope for the best.


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2009, 08:17 PM   #4
Taak Farst
Eat The Rude
 
Taak Farst's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: England
Posts: 1,561
Alderaan News Holopics contributor Forum Veteran 
Quote:
Originally Posted by ChAiNz.2da View Post
TSL's cheat console is invisible.. you won't be able to see the cursor (like KotOR). Unfortunately, you have to type blind and hope for the best.
Ah I know, but my problem is in KOTOR 1 - and to the post above chainz - I did run as administrator.

DOH! Sorry about that..hehe - Cz



Last edited by ChAiNz.2da; 04-10-2009 at 08:29 PM.
Taak Farst is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2009, 08:26 PM   #5
HK-42
HK47+Marvin=
 
HK-42's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: The Unknown Regions
Posts: 2,040
Current Game: AssassinsCreed,kotor
Hot Topic Starter 
Quote:
Originally Posted by Tribbiani View Post
Ah I know, but my problem is in KOTOR 1 - and to the post above chainz - I did run as administrator.
On KOTOR folder, is there a folder called compatiblity folder or something? If so see if theres a .ini in there, and edit that.

HK-42 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2009, 08:34 PM   #6
Taak Farst
Eat The Rude
 
Taak Farst's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: England
Posts: 1,561
Alderaan News Holopics contributor Forum Veteran 
Quote:
Originally Posted by HK-42 View Post
On KOTOR folder, is there a folder called compatiblity folder or something? If so see if theres a .ini in there, and edit that.
Nope, no compatibility folder.

And lol chainz its ok -- i was pretty vague on that point


Taak Farst is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2009, 08:39 PM   #7
ChAiNz.2da
Leave Everything to Me!
 
ChAiNz.2da's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tennessee (USA)
Posts: 6,848
You need to right click on the folder, select properties and then security.

You'll then need to give yourself permissions to edit all files (allow user I believe)

that *might* work.


"Eagles May Soar, But Weasels Don't Get Sucked Into Jet Engines"


| Mods (FF) (DS) | Folding | SWK.com | FB: (LF) (Me) | Steam | The Herd |
ChAiNz.2da is offline   you may: quote & reply,
Old 04-10-2009, 08:46 PM   #8
Taak Farst
Eat The Rude
 
Taak Farst's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: England
Posts: 1,561
Alderaan News Holopics contributor Forum Veteran 
Quote:
Originally Posted by ChAiNz.2da View Post
You need to right click on the folder, select properties and then security.

You'll then need to give yourself permissions to edit all files (allow user I believe)

that *might* work.
Already have that right according to the security properties
I can't mod or use hardly any mods with out cheats - i disappointed :'(

Off-topic a mo
Chainz i ccant get on to the thread that tells u how to start folding for team lfn - because my internet is being bad :'( please can u give a quick run thru?

PM Sent - Cz



Last edited by ChAiNz.2da; 04-10-2009 at 08:57 PM.
Taak Farst is offline   you may: quote & reply,
Old 05-29-2009, 08:11 AM   #9
craigdando
Lurker
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 8
I have Vista and i can cheat/mod and so on :\ but i would help if i could.
craigdando is offline   you may: quote & reply,
Old 05-29-2009, 05:36 PM   #10
Totenkopf
English spoken in What
 
Totenkopf's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: What?
Posts: 4,787
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member Forum Veteran 
Only real cheat that mattered (after discovering mods and KSE) from the console was the turbo cheat. I was able to play both games w/Vista, but couldn't get turbo cheat to work (and that really slowed the game too much for me). However, they didn't run nearly as smoothly as w/XP and so I haven't really played either game much since last summer.


Now, I want you to remember that no bastard ever won a war by dying for his country. He won it by making the other poor, dumb bastard die for his country.---Patton

There is no room in this country for hyphenated Americanism.---Teddy Roosevelt

I never forget a face, but in your case I'll make an exception.---Groucho

And if you all get killed, I'll piss on your graves.---Shaman Urdnot

How would you like to own a little bit of my foot in your ass.---Red Foreman
Totenkopf is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Game Discussion > Padawan's Lounge > Cheats won't work in KOTOR for Vista

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:40 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.