lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: DF Mod on a Mac?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-05-2009, 01:23 PM   #1
asdf212
Lurker
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
DF Mod on a Mac?

Hi there,

I am currently running JA on OSX and was wondering if anyone knows a way to play this mod on a Mac? Any ideas would be much appreciated - Thanks!
asdf212 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-06-2009, 03:50 PM   #2
tiefblau
Rookie
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 10
Just copy everything from the dfmod_2008 folder into ~/Library/Application Support/Jedi Academy/base/ and start the game.
tiefblau is offline   you may: quote & reply,
Old 06-07-2009, 04:14 AM   #3
DFgeoff
Rookie
 
DFgeoff's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Cal
Posts: 21
Be sure to set aside the "base" folder that comes with the game so that you don't accidentally overwrite the main game files. Then you can make a new one with the dfmod_2008 contents...you could rename the original "base" folder to "base_1" or something.
DFgeoff is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Community > Hosted Forums > Dark Forces Mod > DF Mod on a Mac?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:27 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.