lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: 3D Acceleration on an 8500GT?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-13-2009, 06:53 PM   #1
KitsuFox
Lurker
 
Join Date: May 2007
Posts: 8
3D Acceleration on an 8500GT?

OS: Windows Vista 64-bit Home Premium
Q6600
4 GB RAM (doesn't affect performance)
Nvidia GeForce 8500GT


I can run the game just fine (levels load in like than a second)
But when I try to run the game with 3D Acceleration on, I get this.


It's like Kyle stopped seeing the world around him and ultimately only saw himself in a black void of nothing. Amusing potential for existentialism, but really crippling in a game.

This is running the game with all standard settings, custom profile created, and compatibility mode set. I haven't used any mods or any patches. The gun shows up just fine, how do I get the rest of the world to show up, though?

I'd much prefer to have 3D Acceleration on with as little problem as possible, only because running without it causes a TON of lag when I get near anything with transparency (as in, I'll drop to around 1-2 FPS up close)
KitsuFox is offline   you may: quote & reply,
Old 09-16-2009, 05:55 PM   #2
swaaye
 
swaaye's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: in a Wotan Weave
Posts: 60
I had this prob with a 8800GTX too. The game only works well with pre DX10 cards.
swaaye is offline   you may: quote & reply,
Old 09-17-2009, 12:51 AM   #3
KitsuFox
Lurker
 
Join Date: May 2007
Posts: 8
On another forum, word is that with NVidia cards, reverting drivers may help.
KitsuFox is offline   you may: quote & reply,
Old 09-17-2009, 01:35 PM   #4
KitsuFox
Lurker
 
Join Date: May 2007
Posts: 8
Double post:

After following another person's suggestion and reverting Drivers to an older version (Revision 186.18 for GeForce owners), I have successfully managed to get 3D Acceleration to work properly.

KitsuFox is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > 3D Acceleration on an 8500GT?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:27 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.