lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Properlem With Doors and Placeables In a Module
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-06-2010, 12:25 PM   #1
Holty1-5
Junior Member
 
Holty1-5's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Reading UK
Posts: 254
Current Game: Final Fantasy 13
Helpful! 
Properlem With Doors and Placeables In a Module

Hey Guys.
I create a New Module I get there Fine But inside the module all the Doors and Placeables are now invisable i know this becuase My PC is Blocked at Door Bits.

I dont Understand what has Cause This Properlem

Holty1-5 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2010, 04:57 PM   #2
harIII
Veteran
 
harIII's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 980
Helpful! 
Are you able to run through the door and placeables or do they block you? Also if this is for TSL and the first Peragus module, there are invisible doors there are suppose to block you.
harIII is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2010, 10:57 AM   #3
Holty1-5
Junior Member
 
Holty1-5's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Reading UK
Posts: 254
Current Game: Final Fantasy 13
Helpful! 
No its in K1 and its the Sandrel Estate

and the doors become invisable And Block my Path

Add: The Door i choose to use is Dantooine 4 in case it makes a difference

Holty1-5 is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2010, 12:28 PM   #4
harIII
Veteran
 
harIII's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 980
Helpful! 
You might want to just try creating a new door and changing all of the door entries to the new one.
harIII is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2010, 12:44 PM   #5
Holty1-5
Junior Member
 
Holty1-5's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Reading UK
Posts: 254
Current Game: Final Fantasy 13
Helpful! 
il try agian with a Smaller Area like Apartments so if it messess up its not too much work lost

Holty1-5 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Properlem With Doors and Placeables In a Module

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:18 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.