lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: XSI Exporter 3.0 for Max 5
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-26-2011, 05:49 PM   #1
LightNinja
The Ninjonator
 
LightNinja's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Somewhere-Spain Status: Ninjonator
Posts: 1,998
XSI Exporter 3.0 for Max 5

Hello guys, I have changed my OS to Windows7 and I've saved all my models but poor of me I have not saved the max plug-ins...

I need the XSI Exporter 3.0 for Max 5

The problem is that now I can't export my models to XSI from Max. Changing to SoftimageXSI is not an option since the model I want to export is already weighted and I don't have the motivation to re-weight it again. I have googled for the plug-in but nothing, in max-plugins.de there are 2 plugins but are not the one I need. In psyk0s webpage there isn't an XSI Exporter for Max5, only Importers.

I know the file exists, but I hope I wasn't the last man on earth with it. Please if someone still have it or knows where to find it and is kind enough to upload it or telling me where let me know! Thanks a lot.




~JA MP Total Conversion~
LightNinja is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2011, 03:50 AM   #2
acdcfanbill
..the wonders I have seen
 
acdcfanbill's Avatar
 
Status: Super Moderator
Join Date: Jun 2001
Location: Random Hell Wholes around the
Posts: 5,700
Imperialist Meatbags Guild Member The Walking Carpets Guild Member LFN Staff Member 10 year veteran! 
xsiimporter.dli comes with jk2 tool set from Raven, I don't know if that's version 3 your looking for though.

anywho, here's the max4tools folder from my jk2 directory. if this doesn't work with max5, then apologies.
http://hotfile.com/dl/125119496/2620...Tools.rar.html

acdcfanbill is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2011, 05:40 AM   #3
LightNinja
The Ninjonator
 
LightNinja's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Somewhere-Spain Status: Ninjonator
Posts: 1,998
Thanks for your interest acdcfanbill! But I'm afraid it doesn't work with 3dsMax 5. Finally I have managed to contact someone who still has that exporter. I'll try to upload it to max-plugins.de because it should be a pitty to lose that important exporter.




~JA MP Total Conversion~
LightNinja is offline   you may: quote & reply,
Old 07-27-2011, 12:18 PM   #4
Psyk0Sith
3D Tech Support
 
Psyk0Sith's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Adanac
Posts: 2,072
Veteran Modder Helpful! 
I dont have max 5 installed anymore, but used this one i believe...unless it's import only.
http://www3.sympatico.ca/psykopat/tools/XSI_import.zip

Psyk0Sith is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Modeling > XSI Exporter 3.0 for Max 5

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:32 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.