lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Blank screen comes up while installing world at war gold pack
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-31-2011, 02:44 PM   #1
taan avery
Lurker
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Blank screen comes up while installing world at war gold pack

I brought the game a few days ago because of the republic at war mod. When i inserted the disk and played the auto run a white box appeared.

Tried downloading this CRACK torrent file to solve the problem... as you can guess it hasn't worked or i wouldn't be posting a plea for help...
taan avery is offline   you may: quote & reply,
Old 09-07-2011, 09:57 AM   #2
taan avery
Lurker
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
That problem has gone and another one has risen. When i insert the disk and play the auto launch i get the message ' Game Application Launcher Utility Has Stopped Working'

Any ideas
taan avery is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Empire At War > EaW General Discussion > Tech Centre > Blank screen comes up while installing world at war gold pack

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:13 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.