lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: how to make sp better
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-25-2002, 07:39 AM   #1
rodney24
 
rodney24's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 20
Exclamation how to make sp better

SOrry to ask if this was asked awhile back, but How would I make say Luke replace Kyle in single player and how would i set it where i can use all the forces and lightsabre starting in the first level? Thanks to those who reply
rodney24 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 07:57 AM   #2
*T¥RANITH*
 
*T¥RANITH*'s Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: In your worst nightmares
Posts: 104
Not sure about the skin, I think you would have to do something with the pk3, but there may be an easier way of doing it.
As for the lightsaber u could just enable cheats by going to the console (shift and the normal console key, just above tab and left of 1) and typing
\devmapall
Then to get the lightsaber I think u type
\give lightsaber
if that don't work type
\give all
which will give u all the weapons including the saber
To enable all the force powers type
\setforceall 3
also u can do
\setforceall 9
This will make a couple of the powers more poweful, like mind trick u can actually control people, and grip u can grip em from a long way away and move em quicker

[edit]U can also change the colour of ur saber by typing
\sabercolor
[/edit]


*T¥RANITH*
*T¥RANITH* is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 08:03 AM   #3
Millions o' Monkeys
 
Millions o' Monkeys's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Australia
Posts: 510
i dont think there are ways of getting luke instead of kyle, but why would u...all u would see is kyles back of head. but i respect ur need
Millions o' Monkeys is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 08:22 AM   #4
rodney24
 
rodney24's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 20
thanks guys i really appreciate it was also wondering if you guys play on a specific server usually it would be cool to play with jediknightii message board buddies instead of random people all the time a usa person <<<
rodney24 is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 11:18 AM   #5
rut-wa jodar
 
rut-wa jodar's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: a galaxy far,far away
Posts: 722
I have made a mod that replaces Kyle for luke in SP but other SP characters wil still still say kyle. If you want it post your email address
rut-wa jodar is offline   you may: quote & reply,
Old 04-25-2002, 11:46 AM   #6
rut-wa jodar
 
rut-wa jodar's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: a galaxy far,far away
Posts: 722
Quote:
Originally posted by rodney24
thanks guys i really appreciate it was also wondering if you guys play on a specific server usually it would be cool to play with jediknightii message board buddies instead of random people all the time a usa person <<<

I`m thinking of setting up a MP game but I only have 512k cable connection but if any one is interested post you email address and i will contact you
rut-wa jodar is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > how to make sp better

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:26 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.