lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: MP Game List Empty
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-17-2002, 02:37 AM   #1
Freeon
 
Join Date: May 2002
Posts: 2
MP Game List Empty

Just got the new patch and I can't find a game server. I think this might have been the first patch I got since the release. Any ideas on why it's stuck on Getting Server Info???

btw - I checked the JKII support forum and Yes I have it set to internet and I do have a firewall but it was configured correctlly before. Did the new patch change something with the ports?

Thanks in advance,
Freeon
Freeon is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2002, 02:52 AM   #2
Freeon
 
Join Date: May 2002
Posts: 2
Aggggggggggg

I just got back from watching Episode II.... damn I would like to play now.

It's hard to belive this game would hit the crapper so quick... I hope it's just a weird glitch on my system.

Looks I can't even uninstall the patch without reinstslling the whole game.

Well, I'm off to bed without my fix.

Ahhhhhhhhhhhhggggggggggggggg !!!!
Freeon is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2002, 02:59 AM   #3
dloweberger
 
Join Date: May 2002
Posts: 6
i cant get on either but i installed the patch a week ago and it was working. Lucasarts must have a problem or something
dloweberger is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2002, 03:11 AM   #4
ArmchairAthlete
 
ArmchairAthlete's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: You don't need to know
Posts: 108
This happened to me too. It went away after a little while on its own... try putting lots of servers in favorites and using them till the bug goes away.


Just another bug Raven ignored in their patch to f*ck up the game.


http://armchair.8m.com
ArmchairAthlete is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2002, 02:56 PM   #5
JediKnight
 
JediKnight's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Brooklyn, NY
Posts: 39
Same thing before the patch, and it fixed itself one day. After the patch, no serves. I reinstalled the game,patch and presto! Games.
This did not work on a friends PC, so who knows what the heck it is. Try it at least.


"I'm no Jedi. I'm just a guy with a lightsaber and a few questions"
JediKnight is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2002, 03:49 PM   #6
numb
 
Join Date: May 2002
Location: Ottawa, Canada
Posts: 7
Try changing the setting around and hit get new list. Seems to have worked for me. I switched the default speed setting to lan/cable and hit get new list and the list was finally populated.
numb is offline   you may: quote & reply,
Old 05-17-2002, 06:43 PM   #7
TexRoadkill
 
Join Date: May 2002
Location: AZ
Posts: 35
Last night the master server suddenly stopped responding to the ingame browser.

I used the All Seeing Eye game browser and it worked fine. If you dont have that program it is great for all online games.
TexRoadkill is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > MP Game List Empty

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:50 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.