lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Having Problem With PPL Connecting to My Server....
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-27-2002, 01:22 AM   #1
Bowen
 
Bowen's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: USA
Posts: 295
Question Having Problem With PPL Connecting to My Server....

I'm having a problem with ppl connecting to my server. I have a DSL connection but my server is not being listed when you go to search. I tried having a friend join and she could not find my server listed and I also tried her being server and I couldn't find her as well. We've tried showing empty games as well. We even tried joining straight through and ip game and nothing happens. We were both able to join someone else's server at the same time but not one anothers. Our firewall's were set correctly too....I even took mine all the way down to make sure (ZoneAlarm) but to no avail. I know this must be something simple. If anyone might know what the problem is I would be very appreciative!

Thanx,


B O W E N
Bowen is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Having Problem With PPL Connecting to My Server....

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:41 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.