lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Force push/pull
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-23-2002, 12:38 PM   #1
Smart_Saber
 
Smart_Saber's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 52
Force push/pull

Do you all remember in Nar Shadaa, just before you get on the barge to Reelo's base, there's an area with a little red droid fixing something? And if you walk over to the edge, there are little doofangles that you jump onto, then you use force pull to pull it closer to you? If I wanted to do something like that in my map, how would it do it?

Many thanks,
Smart_saber


It's a squeaky little kitty!

Last edited by Smart_Saber; 07-23-2002 at 01:08 PM.
Smart_Saber is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2002, 12:53 PM   #2
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Its scripting...... ICARUS scripting .... read the manual....
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2002, 01:09 PM   #3
Smart_Saber
 
Smart_Saber's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 52
Manual?

EDIT: Nevermind, found it. Thanks!


It's a squeaky little kitty!
Smart_Saber is offline   you may: quote & reply,
Old 07-23-2002, 01:41 PM   #4
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
No problems....always fun to help someone
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-24-2002, 04:15 PM   #5
idontlikegeorge
 
idontlikegeorge's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Striking fear into the hearts of Demolicans and Republicrats.
Posts: 951
actually, why would that require scripting?
idontlikegeorge is offline   you may: quote & reply,
Old 07-24-2002, 04:17 PM   #6
Emon
Strong Bad's Henchman
 
Emon's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: The Massassi Temple
Posts: 3,468
To make it pullable.


Clarionet, n. An instrument of torture operated by a person with cotton in his ears. There are two instruments that are worse than a clarionet -- two clarionets.
Emon is offline   you may: quote & reply,
Old 07-25-2002, 03:42 PM   #7
idontlikegeorge
 
idontlikegeorge's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Striking fear into the hearts of Demolicans and Republicrats.
Posts: 951
why, exactly, would that require scripting?
idontlikegeorge is offline   you may: quote & reply,
Old 07-25-2002, 03:47 PM   #8
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Well, do u have any better idea?
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-25-2002, 04:00 PM   #9
idontlikegeorge
 
idontlikegeorge's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Striking fear into the hearts of Demolicans and Republicrats.
Posts: 951
no, i just want to know why it requires scripting.... you can have a door be pulled open without scripting; admittedly i dont know too mucha bout the functions/keys of rotating objects, but still i think there would be a way to get the effect without scripting
idontlikegeorge is offline   you may: quote & reply,
Old 07-25-2002, 04:24 PM   #10
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Well.... if u find the keys and values let me know.....but I reckon it needs to be scripted
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Old 07-31-2002, 03:09 PM   #11
SithBrakiss
 
SithBrakiss's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: 'Jo Momma
Posts: 147
i have a weird idea,i dunno if it's possible tho....what if instead of having force pull/pull blocks in levels.....you had Force Grip Blocks,so you could move em around at will.


"Im Not Afraid."
"You Will Be.....You Will Be...."
SithBrakiss is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2002, 12:53 AM   #12
idontlikegeorge
 
idontlikegeorge's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Striking fear into the hearts of Demolicans and Republicrats.
Posts: 951
that would be cool

anyway, as far as the keys, etc. i dont know exactly, cuz i havent messed with func_rotate (im not even sure the crane things are func_rotates!), but you can make a door pullable instead of pushable you know, cake

just put the door in the position you want it to be OPENED; then change the direction and lip to compensate; and click the flag start_open; the door will "open" with pull, not push

like i said, i dunno if it works that way with rotate,or if the things you are thinking about are rotates at all
idontlikegeorge is offline   you may: quote & reply,
Old 08-01-2002, 06:51 AM   #13
darth_micke
 
darth_micke's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Wherever there is gold, I am
Posts: 200
Uhm well the idea is to make the door fall when u push it....
darth_micke is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Force push/pull

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:37 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.