lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: spawning npc's and map switching
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-28-2002, 08:40 PM   #1
lilJedi
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 51
spawning npc's and map switching

how do I change maps using the console in the game....is there a list of maps anywhere?

i tried typing "map mapname" but it says map doesnt exist...i dont know the names of the maps. and the folders dont have the maps listed.......

also around how many various Saber wielding enemies can u guys spawn in a small map area before your framerate becomes too low to play?

is there a command to type to display framerate?
lilJedi is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2002, 08:13 AM   #2
teleguy
Senior Member
 
teleguy's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Ebon Hawk
Posts: 1,198
The command to display your framerate is
cg_drawFPS 1 .
Map switching info here .
teleguy is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2002, 05:39 PM   #3
lilJedi
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 51
thanks alot!
lilJedi is offline   you may: quote & reply,
Old 09-29-2002, 06:18 PM   #4
Datheus
Whosawhatnow?
 
Datheus's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Adrift
Posts: 1,425
btw.. depending on your card... I have a nVidia TNT2 (gags)... I can spawn around... 15-20 Reborn before my framte rates starts to crap on itself... But I can get alot more than that, but I only get like 5fps..
Datheus is offline   you may: quote & reply,
Old 09-30-2002, 01:30 AM   #5
lilJedi
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 51
i have a radeon7000 (worse gag) i can get about 12 for 19fps.....which is still fightable.

but who needs big fights...cant see what u do! i much prefer fighting over powered enemies like desann.......with some help from friends....!

we must protect the academy! thats cool part in the game where the other jedi help you.
lilJedi is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > spawning npc's and map switching

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:57 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.