lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Saga Mode
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 04-01-2003, 09:38 AM   #1
Russ
 
Russ's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Aussie Outback
Posts: 94
Saga Mode

How do you activate the Saga gamemode?


It's time to hit the road!
Russ is offline   you may: quote & reply,
Old 04-01-2003, 02:31 PM   #2
Hekx
Republic Mofo
 
Hekx's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Where?
Posts: 3,304
Hot Topic Starter 
Use the file like any other MP modification.

Create a folder for it, load it up, select the gametype from the create server menu.

anchorhead.pk3 in Saga folder in the GameData directory.
Hekx is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Help Center > Strategy Shack > Saga Mode

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:09 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.