lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help with sky
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-07-2003, 04:47 PM   #1
JerAir
 
JerAir's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Sitting in front of my computer
Posts: 211
Help with sky

ok, I make a skybox, put in a light, use bsp full vis to make sure it works, run the game, and the sky doesn't show! Instead, there is just whiteness everywhere and I tried everything I could.
Anyone have a solution?
JerAir is offline   you may: quote & reply,
Old 05-07-2003, 08:44 PM   #2
Leslie Judge
Teacher
 
Leslie Judge's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Budapest, Hungary
Posts: 1,382
How did you make that sky? Exactly?


L. J.
Leslie Judge is offline   you may: quote & reply,
Old 05-07-2003, 11:48 PM   #3
JerAir
 
JerAir's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Sitting in front of my computer
Posts: 211
well i tried using a reg. texture and it looked fine, but when i switched it to a sky, it goes all white. i looked at the rich diesal tutorial, and it said it would appear as a checherboard. but when i put it in, it has the word sky written all over it
JerAir is offline   you may: quote & reply,
Old 05-07-2003, 11:56 PM   #4
Obsidian-Jovani
 
Obsidian-Jovani's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Onderon
Posts: 223
Are you texturing the "sky" with a shader?


Binary Sunset Studios

WIP: A SP Project entitled "Resurgence"
Obsidian-Jovani is offline   you may: quote & reply,
Old 05-08-2003, 05:40 AM   #5
Leslie Judge
Teacher
 
Leslie Judge's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Budapest, Hungary
Posts: 1,382
Aha, OK. IF you see that SKY text all over it, then it's OK. I mean in the editor. In the game it has to show up as a normal sky.

If you still need help then... What is the name of the sky you use? Does it have a white border in the textures window? As you can see from Obsidian-Jovani's question the sky is a shader, and shaders have that white border in the textures window.


L. J.
Leslie Judge is offline   you may: quote & reply,
Old 05-08-2003, 04:41 PM   #6
JerAir
 
JerAir's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Sitting in front of my computer
Posts: 211
no, i dont think so. i might have messed up and somehow put

caulk in it. but i changed it back. im gonna experiment some more

with caulk. actually i think i might have put the caulk in after i

put in the sky... im pretty confused and here is the link about

caulk i used:

http://richdiesal.jedioutcastmaps.co...gc102lsn1.html
JerAir is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Help with sky

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:27 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.