lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: messed up graphics
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-27-2003, 12:13 PM   #1
leelatt
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 28
messed up graphics

when i was in character creation, i could not see the human or zabrak picture, it was blank, the other races, their face would show up, then after about oh 30 seconds the rest of their body would show up. after about 30 minites, no human showed up, i have a geforce 2, brand new drivers, i set al graphics in game to the lowest and it did not help at all, any one know what is wrong?


leelatt
leelatt is offline   you may: quote & reply,
Old 06-27-2003, 12:52 PM   #2
Luey Fubar
 
Luey Fubar's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: UK
Posts: 195
Have you tried re-installing?


RPG maker resources and more...
Fubar Gaming.com

Azekiel - Europe-Chimera
Chef, Merchant, TKA-Student
Luey Fubar is offline   you may: quote & reply,
Old 06-27-2003, 01:06 PM   #3
leelatt
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 28
yes 5 times


leelatt
leelatt is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2003, 11:19 AM   #4
sexxxy_mark
 
sexxxy_mark's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: SoCal, USA
Posts: 209
borrow a friends geforce 3 or 4...
see if it still does that.
sexxxy_mark is offline   you may: quote & reply,
Old 07-01-2003, 01:31 PM   #5
Jan Gaarni
Grand Moff
 
Jan Gaarni's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 5,806
LFN Staff Member Forum Veteran 
I think the solution is to turn off T&L when you are in character creation section. Not sure.




Empire At War Moderator
&
SWGalaxies Moderator

- What we do in life, echoes in eternity!
- May the pants be with you!

A smile is the shortest distance between people - Victor Borge!


Custom Avatar by Wraith 8
Jan Gaarni is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Star Wars: The Old Republic MMO Forums > Community > SWGalaxies.net > Star Wars Galaxies discussion > Development Forum > messed up graphics

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:10 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.