lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: [img] tags ...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-17-2003, 03:56 AM   #1
coupes.
★★★★★
 
coupes.'s Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Québec
Posts: 2,437
10 year veteran! LFN Staff Member 
[img] tags ...

The forums were down once again tonight for alittle while, I guess it was for putting things together for the new RPG hack. However when it came back up, i noticced that all the images posted with the [img] tags didn't show up, and a link to the pic was shown instead. So i checked, and double-checked my profile options to make sure the Show user's signatures in their posts? and Show image attachments and [img] code in Posts? were set to 'yes', and they were.

My question is : "Is this temporary or are the [img] tags disabeled for good?"

:edit:

Also, this isn't new, but the home page, as well as this forum's designs are those of the 'Adventure Gamers' forum, I was wondering whats going on with this?

Tanks.

Last edited by coupes.; 07-17-2003 at 04:41 AM.
coupes. is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Forum Help & Feedback Center > [img] tags ...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:58 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.