lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: how use dubbel lichtsaber
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-20-2003, 12:34 PM   #1
DARTH KRIS
 
DARTH KRIS's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Antwerp (Belgium)
Posts: 17
how use dubbel lichtsaber

I've downlouded the perfect saberzzz mod and i saw a screenshot with anakin uses dubbel lichtsaber. so my question how an I use dubbel lichtsaber? And can someone gives me a site where I can get the anakin for the dubbel saber becouse on jediknightii.net i cant get any files anymore
thx greetings


Fear, fear atracks the fearfull, the weak the strong. Fear is my ally

http://groups.msn.com/Jediknightsite
DARTH KRIS is offline   you may: quote & reply,
Old 07-20-2003, 01:05 PM   #2
Sam Fisher
eh.
 
Sam Fisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Texas
Posts: 6,466
You type into the console,

/thedestroyer

to bind it to something,

bind x thedestroyer

Excluding the "/" at the start.

To get mods, go to www.jk2files.com




stuck in an eternity of sunshine and chocolate.
Sam Fisher is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > how use dubbel lichtsaber

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:22 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.