lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: KOTOR freezing during loading new boards...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-21-2003, 12:55 PM   #1
Ninjarider21
Lurker
 
Join Date: Jul 2003
Location: Wisconsin
Posts: 4
Question KOTOR freezing during loading new boards...

Just wondering if anyone else has had problems with KOTOR freezing during loading new boards. Whenever I 'zone' from board to board in Taris, every once in a while the loading progress bar will freeze, and the Xbox will give the message "can't read the disc". I've never had problems with the Xbox before, so I'm not sure if it's the disc or the system.

Any comments?
Ninjarider21 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-21-2003, 04:22 PM   #2
JEDI67
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 69
I had that problem too a couple of times in trasis I am not sure it is the dics or not.
JEDI67 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-22-2003, 11:17 PM   #3
Darth_Kyle
Rookie
 
Darth_Kyle's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Ontario, Canada
Posts: 120
Just take the CD and get a damp cloth and wipe the cd down the dry it it will take all the dirt of it and that might be the problem do not worry the water will not damage the disk.


Join the Dark side i know you can feel the power come and join the dark side
Darth_Kyle is offline   you may: quote & reply,
Old 08-07-2003, 09:30 PM   #4
Davin Starcrest
Rookie
 
Davin Starcrest's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: one particular harbor
Posts: 12
Whoa, you must not play much because I get crashes with everything and I only own 3 games, TESIII Morrowind, Indiana Jone and the Emperors tomb, and KOTOR, I know all three are known for having demanding if not the best graphics for the Xbox but I have never met anyone that hasn't had Xbox problems, how long have you had it? Where did you buy it and when? and is it a suped up, tweeked out one? Sorry for all the questions but I am desperite to know how you accomplish quality play out of a Microsoft product (no sarcasm intended toward the writer)
Davin Starcrest is offline   you may: quote & reply,
Old 08-08-2003, 12:45 AM   #5
Boba Rhett
I Slay Dragons
 
Boba Rhett's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jul 2000
Location: Man-Room in Missouri
Posts: 13,806
Current Game: Scrolling Eldery
LFN Staff Member 10 year veteran! LF Jester Helpful! 
Try clearing the Xbox's cache. Play a few other games for a few minutes each and it should dump the cache from what I surmise.
Boba Rhett is offline   you may: quote & reply,
Old 08-11-2003, 08:14 AM   #6
Jedi Disat
Rookie
 
Jedi Disat's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ebon Hawk
Posts: 18
ive had this problem once but it has some tiny scratches (rented from blockbuster).


May the force be with you.
Jedi Disat is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > Ebon Hawk's Machine Room > KOTOR freezing during loading new boards...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:21 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.