lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Patch meshes appear as black?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-18-2003, 02:52 AM   #1
MightyM
Rookie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 109
Patch meshes appear as black?

The colors for the grid lines of my patch meshes are in black... how can i change this? Cause the background for my editor is black... so the lines are invisible. Thanks.

-MM
MightyM is offline   you may: quote & reply,
Old 08-18-2003, 07:44 AM   #2
Leslie Judge
Teacher
 
Leslie Judge's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Budapest, Hungary
Posts: 1,382
That's why I have dark grey background.

You can display them if you uncheck the Create func_group option (or what the name is) when capping a patch. Func groups are black, simple patches aren't.


L. J.
Leslie Judge is offline   you may: quote & reply,
Old 08-18-2003, 01:51 PM   #3
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
Play with the Misc > Colors options from the GtkRadiant menu.


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > Patch meshes appear as black?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:42 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.