lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: misc_model_breakable
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-19-2003, 12:09 AM   #1
shukrallah
White Dragon
 
shukrallah's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 3,250
misc_model_breakable

I learned how to get ships to fly, or any md3 file by using misc_model_breakable, a script_targetname, and the move commands in a scripts, with ref_tags.

Problem, sometimes when i use misc_model_breakable i get this weird thing. Its like 3 lines, a red one, a blue one, and a green one, i think. I took a screenshot

http://www.angelfire.com/games5/luke...ker215/md3.jpg

anyways, if you look at the models in the kejim_base, and cairn_dock_1 map files, they mostly use misc_model_breakable, but they dont get what i got in the screenshot, theres looks normal. Sometimes it works, but other times it doesnt, and sometimes nothing shows up at all.

Please help. Thanks in advanced.

-lukeskywalker1
shukrallah is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > misc_model_breakable

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:55 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.