lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: MP and SP wont load up
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-05-2003, 10:17 AM   #1
Farscape
Rookie
 
Farscape's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Melbourne, Australia.
Posts: 11
Thumbs down MP and SP wont load up

Hey, there I recently formatted my pc from Win ME to WinXp Pro and after installing JK2 and then patching it when i go to load SP i get "couldn't load default.cfg" and on MP I get "couldn't load mpdefault.cfg". Anyone one know why this is?
Farscape is offline   you may: quote & reply,
Old 09-05-2003, 12:03 PM   #2
Sam Fisher
eh.
 
Sam Fisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Texas
Posts: 6,466
Check in the JO folders for them. They might not be there. (I dunno why not though)




stuck in an eternity of sunshine and chocolate.
Sam Fisher is offline   you may: quote & reply,
Old 09-06-2003, 12:13 AM   #3
Farscape
Rookie
 
Farscape's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Melbourne, Australia.
Posts: 11
I had a look on the CD and the JO folder and cant find any file of that time or in a search.
Farscape is offline   you may: quote & reply,
Old 09-06-2003, 12:24 AM   #4
Sam Fisher
eh.
 
Sam Fisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Texas
Posts: 6,466
Try reinstalling JO.




stuck in an eternity of sunshine and chocolate.
Sam Fisher is offline   you may: quote & reply,
Old 09-06-2003, 01:14 AM   #5
Farscape
Rookie
 
Farscape's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Melbourne, Australia.
Posts: 11
I tried a clean install again and same problem. Which folder/dir are the files supposed to be in?
Farscape is offline   you may: quote & reply,
Old 09-06-2003, 11:14 AM   #6
Farscape
Rookie
 
Farscape's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Melbourne, Australia.
Posts: 11
I fixed the problem by tweaking the registry virtualdevicedriver key.
Farscape is offline   you may: quote & reply,
Old 09-07-2003, 12:52 AM   #7
Farscape
Rookie
 
Farscape's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Melbourne, Australia.
Posts: 11
Argh its all gone to buggery. I got the 'unsupported marker type' error when loading a mplayer game. THen I tried to copy the CD to HDD and install from there and got back to the mpdefault.cfg error. Argh. Does anyone else get these errors. Cause I have AMD Athlon and XP Pro.
Farscape is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > MP and SP wont load up

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:17 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.