lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: cannot texture Curves
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-12-2003, 10:28 PM   #1
Abjurator
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Location: VA
Posts: 3
Question cannot texture Curves

Whenever I create a curve, it has a transparent look to it, and I cannot texture it. Whenever I do something else, the brush dissapears. Help plz thx : )

Abjurator is offline   you may: quote & reply,
Old 09-13-2003, 04:52 AM   #2
Mr. Chopper
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 139
When creating a curve, it's possible that the "textured side" may be facing away from you, or on the wrong side of the curve. To fix this, use Ctrl-I. This will "invert" the mesh, and will put the viewable texture on the other side of the curve.
Mr. Chopper is offline   you may: quote & reply,
Old 09-13-2003, 05:18 AM   #3
Abjurator
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Location: VA
Posts: 3
I tried that....it won't let me texture it at all. Thanks though

<-- Its true. I am bantha fodder.
Abjurator is offline   you may: quote & reply,
Old 09-13-2003, 03:03 PM   #4
GothiX
Ocean Soul
 
GothiX's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Just a journey away
Posts: 1,906
I dare to bet you are using JK2Radiant.


GothiX is offline   you may: quote & reply,
Old 09-14-2003, 10:14 AM   #5
Atolm
 
Atolm's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 50
Make sure you do not filter patches. View > Filter > Patches (Ctl+P). Also check if the "Don't Select Curved Brushes" trigger in the tool bar is turned off.
Atolm is offline   you may: quote & reply,
Old 09-14-2003, 05:59 PM   #6
Abjurator
Lurker
 
Join Date: Sep 2003
Location: VA
Posts: 3
Atolm! Thanks dawg! That was the problem.
Abjurator is offline   you may: quote & reply,
Old 09-16-2003, 05:19 PM   #7
Pyramid-Head
 
Pyramid-Head's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: a house
Posts: 32
Yes thats right. I mapped for about 4 months before finding those filters (I was too scared to look around stuff thinking I might change something)

I wasn't able to see any of my clips, and me like a dummy made my first map over again by copying a large group of brushes and functions and pasting them into another map because I had put clips where I didn't want them.


LoD!
Pyramid-Head is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JO Mapping > cannot texture Curves

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:40 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.