lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help plz
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 07-09-2003, 03:53 AM   #1
Levys_Crib
 
Levys_Crib's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: United States
Posts: 1
Help plz

Can I download something to play Jedi Knight Dark Forces 2 on WindowsXP? Can u tell me the URL to get there plz thanks
Levys_Crib is offline   you may: quote & reply,
Old 07-09-2003, 07:45 AM   #2
Boba Rhett
I Slay Dragons
 
Boba Rhett's Avatar
 
Status: Administrator
Join Date: Jul 2000
Location: Man-Room in Missouri
Posts: 13,806
Current Game: Scrolling Eldery
LFN Staff Member 10 year veteran! LF Jester Helpful! 
Just set it's Compatability mode to Windows98/Me. That worked for me. Right click the JK.exe then click on the Compatability tab.

You may also want to try checking "Run in 256 Colors".
Boba Rhett is offline   you may: quote & reply,
Old 07-10-2003, 04:14 PM   #3
MentatMM
 
Join Date: Feb 2003
Location: Kentucky
Posts: 12
...

I've heard others say that they had problems playing JK/MotS under Win2K/XP but I never have.
MentatMM is offline   you may: quote & reply,
Old 07-11-2003, 08:51 PM   #4
IdioticFan
 
IdioticFan's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: The dark side of the moon
Posts: 24
Works fine for me, I have XP. I only bought JK about 18 months ago, so it was the new release, they may have modified slightly.
IdioticFan is offline   you may: quote & reply,
Old 08-20-2003, 12:55 PM   #5
txa1265
Father Jedi
 
txa1265's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Marlborough, MA, USA
Posts: 3,199
Forum Veteran 
The game will play fine, you just need to make a link directly to the executable. For instance, if you install in the JK directory (I always do) you'd make a shortcut on your desktop to c:\jk\jk.exe and double click that. It is the launcher that doesn't work in anything since Win95 I think ...

Same goes for MotS.

I've had the games cranked to 1600 x 1200 just purring away ...

Mike


Dopelar effect (n.) The tendency of stupid ideas to seem smarter when they come at you rapidly.
txa1265 is offline   you may: quote & reply,
Old 08-28-2003, 05:04 AM   #6
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Arrow

Two things you can try if compatability mode doesn't do it for you.

One is to (after upgrading your video card drivers) to install the 1.01 JK update (available on LA's website in the support or help sections.. really tiny file).

The other is to go into setup in video display (in game) and check (or uncheck) buffer in video memory (or however its worded).

Then restart the game and see if it works.

I have had it running fine on Windows 2kpro before.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 09-02-2003, 12:58 AM   #7
Baena
 
Baena's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 18
I've tried these things, but I get a ERR_CANNOT_LOAD_F[][][][][][]t.

If I try to uninstall I get an error saying it can't find the setup.dll file. But I can see the file there in the directory. :/

Any help here please!

(I upgraded from windows 98 to windows xp.)
Baena is offline   you may: quote & reply,
Old 09-03-2003, 09:22 PM   #8
boinga1
Pimpin' ain't easy
 
boinga1's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,931
It works fine on XP for me, although sometimes when I go to the menu during a mission and try to load my last quicksave, (without dying first) it exits. No really big deal though...I can always blow myself up ('cept on the Sith Planet in MOTS).
boinga1 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-09-2003, 10:48 AM   #9
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Thumbs up

I don't know how to fix that error, but if you check LA's website (www.lucasarts.com) there is a support section and "Yoda's Help Desk" that has lists of errors and troubleshooting you can read.

Go there.. and post here when you find the solution!


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 09-11-2003, 03:01 PM   #10
Baena
 
Baena's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 18
Didn't find jack squat there. Sorry.
Baena is offline   you may: quote & reply,
Old 09-11-2003, 08:40 PM   #11
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Well there IS a section on Jedi Knight trouble shooting.

Perhaps it's a problem with WinXP? You could try installing the latest service packs and updates and run in compatability mode...

I don't have WinXP though so I can't really help you there.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 09-16-2003, 06:15 AM   #12
SpaceButler13
Rookie
 
SpaceButler13's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Seattle
Posts: 129
works fine for me, and i'm using my disk from 98
SpaceButler13 is offline   you may: quote & reply,
Old 09-18-2003, 01:50 PM   #13
Baena
 
Baena's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 18
If you could post a link to where you are refering to that would be great. I've looked around in there and haven't found anything.

Oh how I long to play the old Nar Shadda levels again.

If it helps any I get the same problem error with Rouge Squadron, Phantom Menace, Mysteries of the Sith, and all X-wing related games from the first ones to Alliance.

Should I kill my Lucasarts folder and everything in it and re-install everything? If they would re-install?
Baena is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Knight / MotS > Help plz

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:37 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.