lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Jedi Outcast FAQ
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-18-2003, 07:09 PM   #81
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
Do you mean you want to know how to cheat and skip to the final level of the game?


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2003, 01:05 AM   #82
Desann's MASTER
Rookie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 14
I need help but i dont even know if this is possible. How do you use/load a skin in single player? I havent played that long nor play online much (my multiplayer seems to have some problems).
Desann's MASTER is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2003, 01:25 AM   #83
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
Well, it is possible but you have to "replace" the Kyle model with the one you want. I'm not familar on how to do this but you can check out some of the SP "mods" to see how it's done.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 10-15-2003, 08:01 PM   #84
Desann's MASTER
Rookie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 14
Thx.... i heard about how in cheats you can control allies. So i was thinking if it was possible to load the char if i put it in a certain file, then use the cheat to control it. I just wanted to know if ne1 knows how to do this. Thx for the help though. Ill go ask the people who made some mods if they know how to do ne of this.
Desann's MASTER is offline   you may: quote & reply,
Old 10-16-2003, 02:30 AM   #85
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
I beleive you can control other NPCs by setting your mindtrick skill to level 4 (impossible without cheating) and then mindtricking them.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 01-17-2004, 01:50 PM   #86
Kysar
Lurker
 
Kysar's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1
Bad Perameters

Does this error message mean anything ot anyone? Im no techno whiz, and have no idea whatsoever about what is going on.

RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
----- Server Shutdown -----
---------------------------
bad parameter in external weapon data 'firingforce'


Please, if you understand this, can you please tell me whats going on?
Kysar is offline   you may: quote & reply,
Old 02-24-2004, 09:43 AM   #87
PhobicDagger
Rookie
 
PhobicDagger's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 17
Yavin Final Conflict

This level's an awkward one if you're not sure what do to. To begin with, there's a fake wall in the hallway after the room with the falling rubble. Just run through it. Then you'll encounter a row of flame throwers embedded in alcoves down the next hall. (I'd advise you to save). Use Force Speed, and watch your timing, or Kyle'll be a toasted Jedi. Next is a three-way junction. On your right is a short hallway with a fake wall leading to an endless drop and instant death. In front of you is a halway leading to a mirror, where Desann will taunt you. On your left is a hallway with a row of fire blocking your way at the bottom. DON'T try to go through. There's a leaking pipe in the ceiling at the top of the hall. Saber throw it. The water will run down and put out the fire. Drop down the hole and force push all the symbols you see around you. Now look around carefully; This little area sort of goes around in a circle, and embedded in one of the centre walls, low down, is a push symbol. Push, and run around until you come across a newly-opened hallway. SAVE. This hall's lined with crushers, and you need to use Force Speed to time it right. Get through, and SAVE before you go around the next corner. 'Cause that's when you'll meet Desann.
PhobicDagger is offline   you may: quote & reply,
Old 04-03-2004, 09:34 PM   #88
bernard
Lurker
 
Join Date: Apr 2004
Location: UK, London
Posts: 2
PLEASE HELP

Can someone help

I have been stuck for months on the doom communications! I need the code, looked and looked but feel totally gutted as i cant find a way to get the code and have tried so many combinations! also gone back and aback too find it but to no avail. can any one help me please!! cant find jan etc

Love the game but cant for the life of me get passed this bit!
cheers steve


BERNARD
bernard is offline   you may: quote & reply,
Old 04-04-2004, 03:16 AM   #89
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
Try www.gamefaqs.com for a walkthru.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 08-21-2004, 07:09 PM   #90
Amari
Lurker
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 9
I have a question not in the FAQS:

Single Player:

- How do I change the HP of NPC's?


Multiplayer:

- How do I host a public server using version 1.02?
Amari is offline   you may: quote & reply,
Old 08-22-2004, 04:54 PM   #91
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
Don't know about the first question but hosting a game server with 1.02 should be the same as hosting with any of the versions.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 08-30-2004, 07:22 PM   #92
joesdomain
The Emperor
 
joesdomain's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Indiana
Posts: 1,451
Current Game: The Force Unleashed
What is the minimum video card you have to have to play this game? Is a 8MB video card not enough?


"You Rebel Scum"

"Wipe them out, all of them"
joesdomain is offline   you may: quote & reply,
Old 08-30-2004, 10:34 PM   #93
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
I honestly don't know. It probably says on the box.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 01-16-2005, 12:11 PM   #94
INFERNOJHC
 
INFERNOJHC's Avatar
 
Join Date: Sep 1998
Location: None of your business
Posts: 49
Quote:
Originally posted by joesdomain
What is the minimum video card you have to have to play this game? Is a 8MB video card not enough?
Lol, it's enough if you like 2 frames per second.
I'd say 32MB is the minimum for a reasonable gameplay.
INFERNOJHC is offline   you may: quote & reply,
Old 07-19-2005, 07:33 PM   #95
migellito
Lurker
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 5
Re: Yavin Final Conflict

Quote:
Originally posted by PhobicDagger
... Then you'll encounter a row of flame throwers embedded in alcoves down the next hall. (I'd advise you to save). Use Force Speed, and watch your timing, or Kyle'll be a toasted Jedi. ....
You can also use 'push' on the flames
migellito is offline   you may: quote & reply,
Old 07-28-2005, 08:39 PM   #96
riceplant
Junior Member
 
riceplant's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 348
How can I get dismemberment without the super-damage effect? I've seen it mentioned that setting g_saberrealisticcombat to 2 will only do one dismemberment per NPC and not up the damage, but this doesn't work for me. The extra damage is a real issue in fights with dark jedi, as they are terrible at blocking. The game gets much less interesting when a Reborn jumps down from above and I take his head of with a single swipe. Cool looking, but boring.
riceplant is offline   you may: quote & reply,
Old 07-29-2005, 11:19 AM   #97
Kurgan
Headhunter
 
Kurgan's Avatar
 
Join Date: Nov 1997
Location: The Dawn of Time
Posts: 18,322
LFN Staff Member 10 year veteran! 
Try "1" then. See how that works.


Download JK2 maps for JA Server|BOOT CAMP!|Strategic Academy|
(JA Server: 108.178.55.189:29070)


"The Concussion Rifle is the weapon of a Jedi Knight Player, an elegant weapon, from a more civilized community." - Kyle Katarn
Kurgan is offline   you may: quote & reply,
Old 07-31-2005, 12:18 PM   #98
riceplant
Junior Member
 
riceplant's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 348
No, that still gives super damage, but I fixed it another way. I modified the npcs.cfg file, and upped the dismamberment probabilities in there. Works a treat. Limited to one dismember per kill, however.
riceplant is offline   you may: quote & reply,
Old 08-15-2005, 02:25 PM   #99
Darth Melon
Lurker
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
Cheat Files

Hi there. I've been reading through the FAQ files and still have not found the answer to my question, so here goes...

A long time ago, in a university not so far away, I used to play Jedi Knight - Outcast in Halls of Residence. After a number of rebuilds and reinstallations of the operating system and game, I have now lost all saved files and downloads.

I used to have a file in which all the cheats I like to used were listed, and by running this file in the console, I could activate the cheats, switch the colour of my lightsabre and set the dismemberment levels to maximum. Unfortunately, I can neither remember the type of file (was it .bat .dat. cfg .txt...), nor the command to run it once in the console screen of Jedi Knight.

If anyone has any ideas on how I can rebuild my beloved cheat file, and how to run it withing the game, I'd be truly grateful.

Thanks,

Darth Melon
Darth Melon is offline   you may: quote & reply,
Old 08-15-2005, 03:50 PM   #100
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
It's a .cfg file and you run it by typing "exec script.cfg" into the console.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 09-28-2005, 12:32 PM   #101
jomaster
Rookie
 
jomaster's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Under your bed!!!
Posts: 125
sorry but really really wanted to be the 100th person to post a reply he he


you must feel the force around you - jedi master yoda

_|0|\/|4$73.
jomaster is offline   you may: quote & reply,
Old 10-29-2005, 09:50 AM   #102
greggles41
Lurker
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Me too - bad parameter in external weapon data issue

I downloaded all my latest recommended drivers. I have searched all forums and nobody seems to have an answer. I am sure we might get one eventually. it has been a while since you posted so I am guessing you got a an answer to your issue


Quote:
Originally Posted by Kysar
Does this error message mean anything ot anyone? Im no techno whiz, and have no idea whatsoever about what is going on.

RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
----- Server Shutdown -----
---------------------------
bad parameter in external weapon data 'firingforce'


Please, if you understand this, can you please tell me whats going on?
greggles41 is offline   you may: quote & reply,
Old 10-29-2005, 03:59 PM   #103
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
It sounds like your weapons.dat is screwed up. Have you installed any mods?


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-13-2005, 02:43 AM   #104
yaan87
Lurker
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Jedi outcast the mines

hey need help in the mines, econd level how you do damage to the mines i have killed everyone but dont know where or what to do now, can you help???
yaan87 is offline   you may: quote & reply,
Old 12-13-2005, 03:01 AM   #105
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
It's been way too long since I played JKO. Try this walkthru and see if it can help you....
http://db.gamefaqs.com/computer/dosw..._outcast_g.txt


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-20-2005, 10:01 PM   #106
Malkariss
Lurker
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Can you get duel lightsabers in Multiplayer? I know you can get a double-bladed one, but I saw some guy walkin around with two lightsabers? How do you get that, eh?
Malkariss is offline   you may: quote & reply,
Old 12-20-2005, 10:30 PM   #107
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
Either get Jedi Knight Academy or I think Jedimod has that feature as well.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2005, 03:06 PM   #108
Malkariss
Lurker
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Jedimod?
Malkariss is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2005, 04:10 PM   #109
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,177
It was one of the more popular JKO mods. I'm sure you can find it on the JK2 file servers.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 12-21-2005, 04:16 PM   #110
Malkariss
Lurker
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Yeah, I found it. Also, besides that MOD, I dowloaded a MOD that changes my single player character. I don't know where to save them though; I saved them in whatever the default place was and they don't work, either of them. I checked the MOD option on the multiplayer start-up screen and it's blank, neither was my character changed in single player.
Malkariss is offline   you may: quote & reply,
Old 08-23-2008, 08:36 PM   #111
Arnox
Lurker
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 5
Problem with DFA explanation

It says that you can swing around while in the move to widen attack arc. While this is perfectly true in v 1.03, 1.04 makes your view stay in one place. It sucks
Arnox is offline   you may: quote & reply,
Old 10-22-2008, 11:31 AM   #112
[G4U]The_Sp00nHead
Lurker
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 6
Hi all,

I was wondering if there was a server only install of JKII
we are a small games community and a few of our members
play JKII, so I thaught I would look into adding a JKII server
to our dedicated box (we mostly play UT99 at the moment).

I know you can run a dedicated server from the game, but
I dont really want to upload an iso of my disk to the dedicated
box just to run a server.

Any help on this matter would be vastly appriciated !!

Thanks in advance

Riki aka [G4U]The_Sp00nHead
[G4U]The_Sp00nHead is offline   you may: quote & reply,
Old 04-05-2012, 10:38 AM   #113
irish_texan
Rookie
 
irish_texan's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Texas
Posts: 233
Current Game: Jedi Knight II: Jedi Academy
Quote:
Originally Posted by Amari View Post
I have a question not in the FAQS:

Single Player:

- How do I change the HP of NPC's?

open the assets0.pk3 of your base folder, using a program such as pakscape. inside that, youll find a subfolder labeled ext_data. open that, and find the npcs.cfg file. when you open the config file, youll find all the parameters of all the npcs in the game.

i believe the line to change HP is:
health X
X being the number of HP. so a regular 100 hp npc has
health 100
but a boss like desann has
health 500

you can fool around with the other parameters to if you want, to change other aspects of the npcs. just be careful to save the original file somewhere else first in case you want to go back to the original default settings, or if you do something that messes up the game or corrupts the file.



Quote:
Originally Posted by Malkariss View Post
Yeah, I found it. Also, besides that MOD, I dowloaded a MOD that changes my single player character. I don't know where to save them though; I saved them in whatever the default place was and they don't work, either of them. I checked the MOD option on the multiplayer start-up screen and it's blank, neither was my character changed in single player.

if the mod is just a single .pk3 file, put it directly in your base folder and see if that works.
if the mod contains several .pk3 files, youll need to create a new subfolder in your gamedata folder and put all the .pk3 files in that. label it anything, the name of the mod will do. then you should see it in your mods menu, and you should be able to load it.

if all else fails, you can create a batch file and use the line
jk2sp +set fs_game "name-of-mod"
if its a singleplayer mod or
jk2mp +set fs_game "name-of-mod"
if its a multiplayer mod.

make sure that the "name-of-mod" matches exactly the name of the subfolder in your gamedata folder which contains the mod .pk3 files. also, make sure to include the quotation marks in the batch file line.

when youve finished making and saving the batch file, all you have to do is click on it and the game will load directly to the mod, so you wont have to search for it in your mod menu.



Quote:
Originally Posted by razorace View Post
It was one of the more popular JKO mods. I'm sure you can find it on the JK2 file servers.

i would say the most popular. to this day, i only play JediMod when i play JO multiplayer. once you play the saberist 1.2 extension, there is no going back to JO vanilla
sadly, the saberist 1.2 extension for JediMod is only available on massassi.net, and they seem to be dying. it seems every other day their site is down, and i dont doubt that it will soon be gone for good.
dont get me wrong, JediMod is a great mod by itself, but if anyone wants the saberist 1.2 extension (which, in my opinion, makes JO multiplayer gameplay good enough to rival jedi academy) just shoot me a pm and we can work something out.

Last edited by irish_texan; 04-08-2012 at 01:49 PM.
irish_texan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Jedi Outcast FAQ

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:09 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.