lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: SP NO GO, Mp OK. ='Not a JPEG file:'....
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-21-2003, 12:23 PM   #1
arseholio
Lurker
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2
Angry SP NO GO, Mp OK. ='Not a JPEG file:'....

hi, please hear me out. ... SP no go .....

(MP is fine shrug though has also done the same error a few times) SP has never loaded At about 1/3 of the way across the loading bar is where we crash to windows, with the console explaining the following:


But have got in plenty of times since... But MAIN CONCERN, no SP!?


SP has been these variating errors:, this line being at the end, ..

Not a JPEG file: starts with 0x94 0xb7 , when at res's + options lower than highest
Not a JPEG file: starts with 0x89 0x11
Not a JPEG file: starts with 0xe8 0x07 <- Once

At highest it alternates between these two :

Not a JPEG file: starts with 0x05 0x10
Not a JPEG file: starts with 0x00 0x00 - this one 70% of the time.

Operations are OK in console up until this point:

Couldn't find image for shader [NoMaterial] <<<
2 teams with 4 entities
-----------------------------------
-----------------------------------
----- R_Init -----
Initializing Shaders
----- finished R_Init -----
UI menu load time = 43 milli seconds
Couldn't find image for shader [nomaterial] <<<
fx_runner_link: target specified but not found: t9 <<<
-assuming UP orientation.
Parsing menu file:ui/hud.menu
UI menu load time = 2 milli seconds
AS_ParseFile: Loaded 13 of 194 ambient set(s)

so then shutdown is caused...

----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
----- Server Shutdown -----
==== ShutdownGame ====
... ICARUS_Shutdown
... Reference Tags Cleared
... Navigation Data Cleared
... Ghoul2 Models Shutdown
---------------------------
Not a JPEG file: starts with 0x05 0x10 <<<



My specs -

windows xp os
p4 2.4 ht
512 ddr
128mb geforce fx 5600
m/b is Gigabyte 865PE with on board realtek ac97 sound.

I cannot find this problem in my trawling of jk net forums, obviously. I have tried all possible graphical options. Hmmmmm

Maybe someone can help me. I'll be checking back to this thread, but if you know right not for sure what I need to do, please do me a big favour and give me an email at seek@reef.net.


thanks
arseholio is offline   you may: quote & reply,
Old 09-21-2003, 01:21 PM   #2
Kuuki
ZOMG It's Kookee!
 
Kuuki's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 7,118
Hot Topic Starter 10 year veteran! LF Jester Contest winner - LucasCast 
First of all I'd like to say ARGH!! You got an HT 2.4!!! Mines just a normal 2.4!!!


secondly I'd say a reinstall of JKII, and maybe directx while your at it

next seeing is that JKII uses the Q3A engine, with that when you install it it wants you to install GL Setup, so recomend that you install that one too, just to be on the safe side

if there's more problems ask me

Kuuki is offline   you may: quote & reply,
Old 09-22-2003, 02:29 AM   #3
arseholio
Lurker
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 2
thanks for the tips. But I've reinstalled Jk2 a number of times, and directx twice; coincidentally.

It's just weird, , there is just NOONe on any forums that have the same error's...


tips?
arseholio is offline   you may: quote & reply,
Old 09-22-2003, 01:24 PM   #4
Kuuki
ZOMG It's Kookee!
 
Kuuki's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 7,118
Hot Topic Starter 10 year veteran! LF Jester Contest winner - LucasCast 
check your cd

look for scratches that may interfere with an installation

Kuuki is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > SP NO GO, Mp OK. ='Not a JPEG file:'....

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:24 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.