lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Having troubles w. Modview
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-02-2003, 05:15 PM   #1
Dethsaint
Rookie
 
Dethsaint's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 58
Having troubles w. Modview

I'm having serious troubles getting Modview to work properly, and since it seems to be an almost invaluable tool I thought I'd post my problem(s) here

First of all, do I need to put it somewhere "special" to make it work?

Secondly:

1 of 2 things happen when I try to open a .glm file in Modview:

1) I get following msg. in a windows popup:

Filesystem call made without initialization

2) Or this msg. also in a window popup:

Model name: *insert filepath here* exceeds max_qpath

If you guys have some suggestions to solve my little problem please feel free to share them with me

*uses the force - "You will share your info with me..."*


"Playing games with lag is like playing soccer with a deflated football" - Dethsaint
Dethsaint is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Skinning > Having troubles w. Modview

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:49 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.