lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Official Crashing/Freezing thread - post your specs+error msg
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 09-21-2003, 02:45 PM   #41
StormHammer
Fallen Jedi
 
StormHammer's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Outer spiral arm of the galaxy
Posts: 5,437
10 year veteran! 
Quote:
Originally posted by The_One
Same problem here too.

Fixed it by getting a friend's JA MP config file (it doesn't make the .cfg until after you're in MP) and popping it in the right directory.

Works fine now!
Hmmm...you just got a Radeon 9800 card, didn't you? I've got a Raeon 9700 Pro. It seems to me that a lot of people with ATI cards are having more problems running the game...

Which file did you replace, One? Also...if it works...is there a chance of you posting it somewhere for others to d/l and try?
StormHammer is offline   you may: quote & reply,
Old 09-21-2003, 04:50 PM   #42
StormtrooperGER
Lurker
 
StormtrooperGER's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 4
I got a mpconfig but it still doesnt't work

EDIT!

It works now! I had to shut down my firewall and now it works =)

Last edited by StormtrooperGER; 09-21-2003 at 05:08 PM.
StormtrooperGER is offline   you may: quote & reply,
Old 09-21-2003, 06:11 PM   #43
The_One
The Dude Abides
 
The_One's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Kent, England
Posts: 1,543
Quote:
Originally posted by StormHammer
Hmmm...you just got a Radeon 9800 card, didn't you? I've got a Raeon 9700 Pro. It seems to me that a lot of people with ATI cards are having more problems running the game...

Which file did you replace, One? Also...if it works...is there a chance of you posting it somewhere for others to d/l and try?
Well, that's the only problem I've encountered so far. Otherwise the game runs fine

My config file is here:

http://darkforces.jediknight.net/rich/jampconfig.cfg

Stick the file in your GameData/Base folder.

Bear in mind all my system settings are very high (gotta love my new PC) - so check them out before you boot up a game.

Hope this fix works for you guys too!



Dark Forces: A Mod for Jedi Academy
Webmaster

Maude Lebowski: What do you do for recreation?
The Dude: Oh, the usual. I bowl. Drive around. The occasional acid flashback.
The_One is offline   you may: quote & reply,
Old 09-21-2003, 07:39 PM   #44
Ildon
 
Ildon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: America!
Posts: 22
Crash on game load

Sorry for the repeat posting, but I'm in a bit of a spot.

As soon as I run the game (Either in single OR multiplayer), the game crashes. The loading screen comes up, the screen goes black, and crashes to desktop with an error message.
I restarted and tried again and it gave me the option to install the game, and no option to play it at all. I went to the folder and clicked both the multiplayer and single player individual executables, and got the same sort of crash.
I reinstalled, and it didn't help.

I am running Windows XP Professional with all updates (Including DirectX), AMD Athlon 2600+, 512MB PC2700 DDRAM, Radeon 9700 Pro, and an ASUS K7N8X board. This is the only game that has ever given me such a problem.


[4:49] <ripper> I told u I was hardcore
Ildon is offline   you may: quote & reply,
Old 09-21-2003, 09:32 PM   #45
Ildon
 
Ildon's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: America!
Posts: 22
*bump*

Runs fine on both my other PCs. One of them is the same, cept it has a Soltek SL75 board, and the other is a crappy Dell with a Radeon 7500 and a P4 1.5 in it.


[4:49] <ripper> I told u I was hardcore
Ildon is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2003, 12:40 PM   #46
stdavinus
Lurker
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1
got this problem whenever i play neverwinter nights, jedi academy and knights of the old replubic
can somebody help me on this??

stdavinus is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Official Crashing/Freezing thread - post your specs+error msg

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:48 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.