lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Big Patch/Stance problem!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 12-03-2003, 11:13 PM   #1
Jobie
Rookie
 
Jobie's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: UK south
Posts: 19
Thumbs down Big Patch/Stance problem!!

After installing the new patch I found that once I had selected a specicfic stance, I was then unable to switch, meaning Im stuck with one handed style (Which distorts becasue of my stance mod)
How can I fix this Ravenguys? I reinstalled it and it was fine before I added the patch....
Nice one on the new .Sab files btw..
Jobie is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2003, 12:02 AM   #2
Sam Fisher
eh.
 
Sam Fisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Texas
Posts: 6,466
Well, you could try looking at the bottom of this forum, or on the next page, I think there is a thread about this very thing




stuck in an eternity of sunshine and chocolate.
Sam Fisher is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2003, 01:08 AM   #3
Jobie
Rookie
 
Jobie's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: UK south
Posts: 19
I found one, but it wasnt really what I was askin about
Jobie is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2003, 02:15 AM   #4
Master_Keralys
Forumite
 
Master_Keralys's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Writing orchestral music.
Posts: 612
I'd try uninstalling the stance mod. If that doesn't work do a full uninstall, reinstall. But - as a note - you're not going to get much data here. This really belongs in the Technical Help forum; you'll do better there and the mods won't yell at you.


Master_Keralys is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2003, 10:48 AM   #5
Crow_Nest
Forum Spammer
 
Crow_Nest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Singapore, Asia
Posts: 5,307
Wink

I posted it in the Jedi Academy 1.01 patch (The STUCK one) thread on top of this forum.




Xbox 360 Gamertag: cr0wnes7
Crow_Nest is offline   you may: quote & reply,
Old 12-04-2003, 02:05 PM   #6
Jobie
Rookie
 
Jobie's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: UK south
Posts: 19
Thanks, found it. It works, but its just o so wrong
Jobie is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Academy > Big Patch/Stance problem!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:17 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.