lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Arena Mod Update
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 01-30-2004, 10:39 PM   #1
Talchia
Rookie
 
Talchia's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 16
Veteran Modder 
Arena Mod Update

Small update for the KOTOR Arena mod. Added some merchants, team deathmatch and minor stuff.


Swoop Modding Garage
Talchia is offline   you may: quote & reply,
Old 01-31-2004, 02:07 AM   #2
Stator
Rookie
 
Stator's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 81
I finally got to test out version 1.1 of the Arena mod. Once again you have done a fantastic job Talchia. To bad your avatar doesn't speak....hehehe. Don't stop now. You have me anticipating the next thing you will come up with. Thanks again for the fun mod. I do enjoy picking on the pork party.

Stator
Stator is offline   you may: quote & reply,
Old 02-01-2004, 11:08 AM   #3
MasterRevan2003
Rookie
 
MasterRevan2003's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Angeles City Pampanga, Philippines
Posts: 17
Umm.. Tnx for this mod.
I like it very much. Is it
Ok for you if you can make the
Enemies of the Arena into easier
ones. It looks like the Malak AI is
being used.. Well, it is much better
to create Darth Malak as enemy.
Then the AI of the others will be
the original ones?

TNX AGAIN!

"SORRY FOR THE COMMENTS..."


I am but a Sith!
I am but a Master!!
I am but a Dark Lord!!!
-- THAT'S ALL I AM!"
MasterRevan2003 is offline   you may: quote & reply,
Old 02-01-2004, 12:18 PM   #4
Talchia
Rookie
 
Talchia's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 16
Veteran Modder 
They didnīt use the malak ai but they have doubled attributes then this coward . I know this could be tough for some players,
maybe I will add a new group with easier opponents. But my main focus is on project c , on research I allready found some new stuff that could also work for arena.
Talchia is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2004, 11:08 AM   #5
Syphadeus
Rookie
 
Syphadeus's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 30
I'm having a little trouble getting the Arena 1.1 MOD to work properly.

When I speak to T3 in the Ebon Hawk, I ask him to load-up the KOTOR Arena and then the loading screen appears. Thing is, it loads up the Taris Upper-City Cantina but there's nobody in there. I've searched every square inch of the place and there are no people in there. My player character is all alone!

I saved the game before going in there, which is a good thing since without using cheats there's no way to get out of there (since there's nobody to speak to).

Arena 1.0 worked fine for me, and when I installed Arena 1.1 I made sure to extract the files into the correct folders, and double-checked them the first time the MOD didn't work properly. I removed the old Arena 1.0 files. Was I supposed to leave them in or something?
Syphadeus is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2004, 11:53 AM   #6
Stator
Rookie
 
Stator's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 81
This also happened to me but it was all my fault. I had forgotten to place the arena.mod file into the modules folder. As soon as I did that everything worked fine. You should remove the 1.0 version files also. Hope this helps.

Stator
Stator is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2004, 12:42 PM   #7
Syphadeus
Rookie
 
Syphadeus's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 30
Hmmm, I'm almost certain I've put the arena.mod file into the modules folder, since I double-checked. Thanks for the suggestion though.

I think what I'll do is download and unzip the MOD again, remove what's already installed and try extracting the MOD into the two folders again, when I get the chance.
Syphadeus is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2004, 01:32 PM   #8
Talchia
Rookie
 
Talchia's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 16
Veteran Modder 
If you use a savegame with arena v1.0 it could not work, because
the savegame stores a backup of the module. I allready updated the v1.1 so that you can jump into the arena even if you have used v1.0 before.
Talchia is offline   you may: quote & reply,
Old 02-02-2004, 02:49 PM   #9
Syphadeus
Rookie
 
Syphadeus's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 30
I think that's probably it Talchia; I was using 1.1 from a loaded save game in which I'd used 1.0 numerous times.

I'll download the updated version. Thanks for your help!
Syphadeus is offline   you may: quote & reply,
Old 02-04-2004, 12:17 AM   #10
F-Bomb
Rookie
 
F-Bomb's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 167
Major props go out to Talchia for a mod this great. This is just way too awesome.

My only criticism is the missing punctuation. I'm a bit of a perfectionist, but that's just me. Great mod.


"Hey, I think that you're gay." Then I said, "Shut up voice in my head, I'm trying to watch the Ice Capades!"
F-Bomb is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Arena Mod Update

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:56 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.