lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Hmmm...I'm confused.
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-09-2004, 11:20 PM   #1
chay80
Rookie
 
chay80's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 10
Hmmm...I'm confused.

OK, first off let me say that what I'm trying to achieve is to improve a few items that I can use just for Talchia's KOTOR Arena mod with lower level characters (under 10 specifically) so I can have some really long, frenzied battles. All the characters under 10 or so I'e taken in there tend to get slaughtered fairly quickly. So...

I've been tinkering with little used items (for me at least) in order to buff up my melee battle-related stats (str/dex/con) and/or damage resistance.

So I took an implant (I removed the feats required to use implants), added +10 str. So far, so good. The trouble comes when I try to add any other benefits to the item. The 2nd added User-defined Struct doesn't work, no matter if I try buffing attributes or adding damage resistance/immunity. I always get Bad StrRef for the second Struct in-game.

OK, for +10 Str I did this:
2 [User-defined Struct:0]= ...
ChanceAppear [BYTE] =100
CostTable [BYTE] =1
CostValue [WORD] =10
Param1 [BYTE] =255
Param1Value [BYTE] =0
PropertyName [WORD] =0
SubType [WORD] =0

Works great. Then when I try to add +10 dex or con like this:

ChanceAppear [BYTE] =100
CostTable [BYTE] =1
CostValue [WORD] =10
Param1 [BYTE] =255
Param1Value [BYTE] =0
PropertyName [WORD] =0
SubType [WORD] =1

...I get Bad StrRef +10

What am I missing?

(LOL I deliberately gave this kind of detail to avoid any of the usual response to newb modder and to show you exactly what I've tried)

Thanks in advance for any assistance.
chay80 is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > Hmmm...I'm confused.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:39 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.