lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: k_inc_force.nss file
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 02-06-2004, 03:39 PM   #1
Pyccalo
Lurker
 
Pyccalo's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 5
Question k_inc_force.nss file

Hello All,

Iíve been working on increasing the time that force aura (and all following) works.

I found the code in k_inc_force.nss file, but being as itís an includes file, nwnnsscomp doesnít work on it. So I dug through the other files and found the k_sp1_generic.nss file. I made my changes to the k_inc_force.nss file:

Changed: Sp_ApplyEffects(FALSE, oTarget, 0.0, 1, eLink1, 20.0, eLink2, 3.0);
To: Sp_ApplyEffects(FALSE, oTarget, 0.0, 1, eLink1, 60.0, eLink2, 3.0);

I put both of those files (and k_inc_debug.nss) in my Override folder and complied the code. Now when I execute a force power, the character looks like heís executing a power and his force points go down, but nothing happens. Iím using nwnexplorer to view and export the file and kotorcomp.zip (nwnnsscomp) to compile the code. If anyone has any help, or can point me in the right direction, it would be greatly appreciated.
Pyccalo is offline   you may: quote & reply,
Old 02-06-2004, 10:22 PM   #2
Kitty Kitty
Junior Member
 
Kitty Kitty's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: USA
Posts: 355
After quite a bit of testing, I've decided that command line compiler is bugged.

I used it to compile default, unmodified source script files, and the compiled versions neither matched the ones already provided (whcih they should) nor did they work.

In fact, the problem you mentioned was one of the things I saw happen myself due to the compiled script being broken =/


Soooo... I use the NWN Toolset with Jawa's KotOR! mod doohickey to compile scripts, which seems to work perfectly.

-Kitty


Kitty Kitty is offline   you may: quote & reply,
Old 02-09-2004, 03:05 PM   #3
Pyccalo
Lurker
 
Pyccalo's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 5
Thanks Kitty,

That worked perfectly. I did have to reinstall NWN since I had the expansion already installed, but once I did that it worked out perfectly.

Pyccalo is offline   you may: quote & reply,
Old 02-10-2004, 11:48 AM   #4
bneezy21
Guest
 
Posts: n/a
Compiled Scripts

I never thought of doing that to the scripts in order to increase the duration of force powers. Can you PLEASE change the Master Valor, Master Speed, and Force Armor to 60 seconds and compile them for me. Send them to bneezy@hotmail.com. Thank you so much in advance.
  you may: quote & reply,
Old 02-13-2004, 09:08 PM   #5
clydeski
Rookie
 
clydeski's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 57
Where can I find NWN Toolset with Jawa's KotOR! mod doohickey

Kitty Kitty

Where can i find the NWN Toolset with Jawa's KotOR! mod doohickey you mentioned? I've found a couple KOTOR script compilers but I';m not sure I'm getting the stuff you suggested.

Thanks.
clydeski is offline   you may: quote & reply,
Old 02-13-2004, 11:55 PM   #6
Kitty Kitty
Junior Member
 
Kitty Kitty's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: USA
Posts: 355
The NWN toolset comes with NWN. AFAIK, there's no other way to get it. Also, you have to install a fresh (no add ons etc) version of NWN to get the thing to work for KotOR.

The addon which allows you to work with KotOR scripts (By Li'l Jawa) can be found at his site The Sith Resource. Or at the direct link here.

-Kitty


Kitty Kitty is offline   you may: quote & reply,
Old 02-14-2004, 12:00 AM   #7
clydeski
Rookie
 
clydeski's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 57
Kitty Kitty

Thanks for the help.
clydeski is offline   you may: quote & reply,
Old 02-14-2004, 12:35 PM   #8
clydeski
Rookie
 
clydeski's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 57
Stupid Script Compiler Questions

I've got the NWN Toolset. I've installed the KOTOR Builder module.

This is new to me so a couple questions.

1. To get kotor scripts into the NWNtoolset, copy the nss files into NWN\modules\temp0. Can only be done when NWNtoolset is running.

2. Mod and compile. Then before shutting down NWNtoolset, copy nss and ncs files out of temp0 and put the ncs files into SWKotOR\Override.

This seems to work for me. I was wondering if there was a better less klunky way.

Thanks for the help.
clydeski is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Editing / Modding > Holowan Laboratories > k_inc_force.nss file

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:49 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.