lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Game will not run past intro movie! Help?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-06-2004, 10:57 PM   #1
felix_da_cat
Lurker
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Game will not run past intro movie! Help?

It runs the intro movie perfect. Then, once the game starts, it is unplayable (choppy way past belief) then freezes all together.

I have dropped all graphics down as low as I can, in-game, and diabled grass, shadows, etc.

my GeForce2 64M driver is up-to-date, and I have recently flashed the latest BIOS...and the game is updated completely.

Thanks for any/all help


Here is the swinfo:


[SWKotOR]
ReportDateTime=3/6/2004 5:44:15 PM
SysInfoVersion=v1.00.60
GameExists=1
GameVersion=v1.03.514077
Game Install Location = C:\\ Games\\ LucasArts\\ SWKotOR\\

[OS]
Name=WinXP
Version=Windows XP v5.1 build 2600
Service Pack=None
Status=Pass

[SwapFiles]
c:\\pagefile.sys=768

[CPU]
CPUCount=1
CPUSpeed=1700
CPUFamily=15
CPUModel=1
CPUStepping=2
CPUVendor=Intel
CPUName= Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1.70GHz
Status=Pass

[Memory]
RAM=512
Status=Pass

[Disk Free Space]
C: (NTFS), UNICODE=40.29GB
E: (NTFS), UNICODE=16.95GB
Status=Pass

[CD-ROMs]
DriveLetters=D:\\,X:\\
Drives = LITE-ON LTR-52327S,LITE-ON LTR-52327S,LITE-ON LTR-52327S,LITE-ON LTR-52327S,LITE-ON LTR-52327S,MITSUMI CR-48X8TE

[Video]
Video Card Name = NVIDIA GeForce2 MX/MX 400
Video Memory=64
Desktop Resolution = 1024x768x32 @ 85Hz
DirectX = DirectX 9.0b (4.09.00.0902)
OpenGL Version=1.4.1
OpenGL Vendor = NVIDIA Corporation
OpenGL Renderer = GeForce2 MX/AGP/SSE2
NVidia Driver=6.14.10.5303
Vid Card Status = Warning
Vid Card Driver Status=Pass
GL Status=Pass
DX Status=Pass

[Audio]
Sound Card Name = Creative Audigy Audio Processor (WDM)
Status=Pass


;Game Options from swkotor.ini

[Sound Options]
Sound Init=0
Music Volume=85
Voiceover Volume=85
Sound Effects Volume=85
Movie Volume=100
Force Software=0
EAX=3
Disable Sound=0
Number 3D Voices=16
Number 2D Voices=24
Environment Effects Level=0.60
2D3D Bias=1.50
Environment Effects=1
Environment Effects Nonstreaming=1
Environment Effects Streaming=1

[Game Options]
GUIsInScreenShot=1
EnableScreenShot=0
Reverse Mouse Buttons=0
Hide InGame GUI=0
Use Small Fonts=0
Keyboard Camera Deceleration = 2000.000000
Keyboard Camera Acceleration = 500.000000
Keyboard Camera DPS = 200.000000
Hide Unequippable=0
Tutorial Popups=1
Subtitles=1
Mini Map=1
Floating Numbers=1
Status Summary=1
Enable Mouse Teleporting To Buttons=1
Mouse Sensitivity=42
Auto Level Up NPCs=0
Mouse Look=0
AutoSave=1
Reverse Minigame YAxis=0
Combat Movement=1
Enable Tooltips=1
Difficulty Level=1
TooltipDelay Sec=1.000000
Memory Access=1
Memory Level=1
Disable Movies=0

[Movies Shown]
Movie 0=16
Movie 1=0
Movie 2=0
Movie 3=0
Movie 4=0
Movie 5=0
Movie 6=0
Movie 7=0
Movie 8=0
Movie 9=0
Movie10=0

[Alias]
HD0=.\\
OVERRIDE= .\\Override
TEMP=.\\Temp
MODULES= .\\Modules
LOGS=.\\Logs
LOCALVAULT= .\\ LocalVault
DMVAULT= .\\ DMVault
SERVERVAULT= .\\ ServerVault
STREAMMUSIC= .\\ StreamMusic
TEMPCLIENT= .\\ Tempclient
SAVES=. \\saves
CURRENTGAME= .\\currentgame
TEXTUREPACKS= .\\texturepacks
STREAMWAVES= .\\StreamWaves

[Graphics Options]
V-Sync=1
Anisotropy=1
Frame Buffer=0
Anti Aliasing=0
Texture Quality=0
Emitters=1
Grass=0
Soft Shadows=0
Shadows=0
Brightness=57
EnableH ardware Mouse=1
FullScreen=1
RefreshRate=85
Width=800
Height=600

[Autopause Options]
Mine Sighted=1
End Of Combat Round=1
Enemy Sighted=1
Party Killed=1
Action Menu=0
New Target Selected=1

[config]
firstrun=0

Thanks

-Eddie
felix_da_cat is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2004, 09:53 AM   #2
clocs
Rookie
 
Join Date: Dec 2003
Location: Germany
Posts: 22
disable the movies in the game configuration in the launcher.

The game switches from your actually video mode (e.g. 1024*768) into 640*480, and that requires time and space. If you disable the movies, it will skip it and the game should continue. And don't worry about the movies you'll miss, they aren' so important to understand the game.


Flipmode iz da Squad...!
!yvan eht nioj!
clocs is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > Knights of the Old Republic > Trouble Shooting > The Work Bench > Game will not run past intro movie! Help?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:56 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.