lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Adding weapons without replacing stock weapons?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 03-01-2004, 02:18 AM   #1
ronbrothers
 
ronbrothers's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Nashville, TN
Posts: 416
Adding weapons without replacing stock weapons?

Does anyone know if you can add addional weapons (such as Jango's blaster pistol or the biker scout's pistol) without replacing the default? I know it wasn't possible with JO, but I've found in JA you can apparently have an indefinate selection of saber hilts.


I've got a bad feeling about this...
ronbrothers is offline   you may: quote & reply,
Old 03-04-2004, 10:17 AM   #2
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Well, you could set up a system where the weapon models are different but it would be a fairly difficult coding job.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2004, 07:59 AM   #3
ronbrothers
 
ronbrothers's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Nashville, TN
Posts: 416
Do you think this would be accomplished by editing the weapons.dat file?


I've got a bad feeling about this...
ronbrothers is offline   you may: quote & reply,
Old 03-07-2004, 08:36 AM   #4
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Nope. It's only an extra data file for the SP weapons.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2004, 11:42 PM   #5
ronbrothers
 
ronbrothers's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Nashville, TN
Posts: 416
Do you know if there is a tutorial for this? It would be a worthy project to make these fine modded weapons selectable rather than just replacing ones.


I've got a bad feeling about this...
ronbrothers is offline   you may: quote & reply,
Old 03-08-2004, 11:50 PM   #6
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
No, because noone has done it before.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Coding > Adding weapons without replacing stock weapons?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:50 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.