lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Help with my Sound!!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-22-2000, 04:20 PM   #1
Da_Fly
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy Help with my Sound!!!

Please if someone has recieved this in the past or knows how to fix this please reply...

I got XWA installed, problem is when I play the game for music its ok but for sound, voices, lasers, and engine sounds there is this really high pitched static I don't know how to get rid of, please if anyone here knows how to repair this problem tell what to do emailing me at clark.dr@home.com, or just reply to this message, thank you!
  you may: quote & reply,
Old 05-24-2000, 08:58 PM   #2
nutz_efa_33rd_BTS_kitch
Guest
 
Posts: n/a
Post

m8 need more information from you like what sound card drivers for sound card, speakers and so on

------------------
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Tech Center > Help with my Sound!!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:36 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.