lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: NCA Patch Help
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 08-29-2000, 02:41 PM   #1
Bubba Fatt
Guest
 
Posts: n/a
Post NCA Patch Help

Help a poor fool pilot. The NCA patch(es) are great, but unfortunately, whenever I go to fight on a certain Eclipse Star Destroyer, or fight the Rebel fleet vs Imp Fleet, the game shuts off on me at the loading screen. I have a good vid card and all, but im not sure what the problem is. It seems like certain ships don't want to load in my game.

------------------
Steiny
  you may: quote & reply,
Old 08-30-2000, 01:58 AM   #2
ViRGE
Guest
 
Posts: n/a
Post

Make sure you've installed the 1.1 patch, and the 1.2 update. If that doesn't work, totally uninstall the patches and XWA, and reinstall everything.
  you may: quote & reply,
Old 08-30-2000, 05:17 PM   #3
Bubba Fatt
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy

I tried all of that and it still doesn't work...any ideas what's wrong? I guess my computer is just repellent of Home One and The SSD Eclipse.

------------------
Steiny
  you may: quote & reply,
Old 08-31-2000, 12:39 AM   #4
Lcg
Guest
 
Posts: n/a
Post

I had some problem like you, but I have a voodoo3 3000. I solve it turning off the Hardware mip mapping on hardware only video options...

  you may: quote & reply,
Old 08-31-2000, 02:44 AM   #5
Bubba Fatt
Guest
 
Posts: n/a
Post

Lcg,

I think that did it! Thanks a lot!

------------------
Steiny
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Tech Center > NCA Patch Help

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:48 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.