lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: How do you reload warheads
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-28-2000, 01:52 AM   #1
AJS99
Guest
 
Posts: n/a
Post How do you reload warheads

This is going to sounds like a really dumb question but how do you reload the warheads. I try docking with the Defiance but that doesn't seem to work. Any help would be really appreciated.
  you may: quote & reply,
Old 06-28-2000, 01:59 AM   #2
RAF_Corran
Guest
 
Posts: n/a
Post

you go back to your command ship or to your home base.



------------------
Commander Corran Horn
  you may: quote & reply,
Old 06-28-2000, 05:47 AM   #3
Fondas
Guest
 
Posts: n/a
Post

You have to return to your command ship, dock and then choose "Load Warheads !"
Youmust keep in mind though, that a lot of missions have time limits, obvious or not. So reloading will not always be the best solution.

------------------
The only place where success comes prior to work, is in a dictionary ! TZG+7

  you may: quote & reply,
Old 06-28-2000, 02:41 PM   #4
Marril
Guest
 
Posts: n/a
Post

o.O? I thought if you were in the hangar it kind of froze time?
  you may: quote & reply,
Old 06-28-2000, 06:59 PM   #5
K_Kinnison
Grey Lensman
 
K_Kinnison's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Madison, WI, USA
Posts: 3,771
Forum Veteran Hot Topic Starter 10 year veteran! 
Post

even when you land in the ship if the shields are down, Klaxons and red light blare, kinda neat
K_Kinnison is offline   you may: quote & reply,
Old 06-28-2000, 09:02 PM   #6
RAF_Corran
Guest
 
Posts: n/a
Post

even if the time stoped in the hanger it still takes time to get to the command ship and then to go back through hyperspace to get to the battle so it is probily a good idea to save your missles. use your missles only when badly needed

------------------
Commander Corran Horn
  you may: quote & reply,
Old 06-29-2000, 09:01 AM   #7
nova_wolf
Jedi Guardian Fenrir
 
nova_wolf's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Aboard the NFX Oracle
Posts: 1,164
Um, i find that with some missions, that you have to hyper back to your command cruiser, and that once reloaded, and you exit the hanger bay, the game wont let you select the yper buoys, and so you can't continue the mission........

------------------
Nove Squadron, Elite B-Wing flight group stationed aboard the MC Oracle, home of the tech library.

'No capitol too large, no corvette too armed. NOVA squadron, for ALL your extermination needs. Our special at the moment - Eclipse Star Destroyers !'
Commander Jon 'DFMD' Adamson - leader of Nova Squadron (B-Wing ID = 'The White Witch')
nova_wolf is offline   you may: quote & reply,
Old 07-08-2000, 10:52 PM   #8
Kokeeno IOS
Guest
 
Posts: n/a
Post

When you're docking in Defiance, time is still passing. You can sometimes hyper with your cruiser. I found that in some mission you can hyper to location which does't exist (but you return to your 'best' operation system - programmers bug).
  you may: quote & reply,
Old 07-10-2000, 06:13 PM   #9
Zraii
Guest
 
Posts: n/a
Question

But then do you think it is possible that a Bulk Freighter docks with you and then hyper to the next region will work? I have tried that cause i'm working on a SOTE campagin and it didn't work. But maybe i was doing something wrong. Please help me!!
Thanks!!

/Zraii

------------------
"Control unruly portions of the Galaxy through a fear of force, rahter than actual force itself."
----------------------
http://opt.alliacehq.org
  you may: quote & reply,
Old 07-11-2000, 04:26 PM   #10
Zraii
Guest
 
Posts: n/a
Lightbulb

This message above is to Kokeeno IOS

/Zraii
  you may: quote & reply,
Old 07-11-2000, 05:41 PM   #11
garyah99
Guest
 
Posts: n/a
I believe there are some missions that you cannot reload warheads. Once your flight is deployed to the battle area, a hyper bouy back to your mother ship will not appear until the mission is complete, so if you run out of warheads....too bad.

------------------
"I get by with a little help from my friends...."
  you may: quote & reply,
Old 07-12-2000, 08:16 PM   #12
Goldfinger
Guest
 
Posts: n/a
I find that I actually have to try to use up my warheads in most missions and end up wasting them in an obviously suicidal run on some capital ship. Lasers are all you need for dogfighting missions so just get out there and fly your poncy little A-Wings around. Easy.
  you may: quote & reply,
Old 07-12-2000, 09:27 PM   #13
Marril
Guest
 
Posts: n/a
Post

The only good warhead in a fight is the flare. It's surprisingly accurate, does a little damage, and annoys the HFIL outta the opponent.

Warheads themselves are only good for panicking an opponent. Especially if they're in unshielded craft but no-one's that dumb.

------------------
Why is it that whenever someone says SOL I am always in trouble... whether it be Standards of Learning or (the other version). I'm always screwed.
--Tyais
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Player Strategy > How do you reload warheads

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:59 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.