lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Shadows of the Empire, Help!!
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-10-2000, 11:22 AM   #1
Zraii
Guest
 
Posts: n/a
Question Shadows of the Empire, Help!!

I have a problem! I'm creating a mission for my new campagin i'm making.
The mission:
You play as the Millennum Falcon. A Bulk Freighter docks and pick you up (got that working) and then goes to hyperspace into the next region.
My problem:
When the freighter goes to hyperspace, with the M Falcon carried, you only move very fast to about 8 clicks from the hyperpoint and the images goes beserk but the freighter arrives in the next region. (i think)

Can anyone solve this i really need help. My entire project has stopped cause of that.

/Zraii
  you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > XWingAlliance.net > 1. XwingAlliance > Editing Corner > Shadows of the Empire, Help!!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:04 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.