lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Dinosaur computer but no problems
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-21-2004, 03:52 PM   #1
The Saxman
Rookie
 
The Saxman's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Zadania
Posts: 33
Dinosaur computer but no problems

Hi,

My computer is: 200Mhz Pentium Pro, 80 MB unknown type of ram, 16 MB PCI Voodoo3 graphics card, and SoundBlaster 16.

I'm using some OpenGL wrapper to get Outcast to run. It acctually is fairly smooth when you are inside of a building it gets really choppy outside but still playable. Of course I have every detail setting set to low or off.

What I'm wondering is: Why IS the game running so well? I see all over the internet people with a lot higher systems than mine having all sorts of problems with speed and MAJOR graphics errors. I have card that's not even suppossed to work but other than being a LITTLE slow and not being able to read the words in the intro I'm not having any problem.

I figure if I can find out what's RIGHT with my system it might help other people find out what's wrong with their's.

Thnx
The Saxman is offline   you may: quote & reply,
Old 05-21-2004, 03:59 PM   #2
Samuel Dravis
 
Samuel Dravis's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,973
Whoa. That's a pretty crappy computer. Maybe you just don't have a lot of clutter on your comp.


"Words are deeds." - Wittgenstein
Samuel Dravis is offline   you may: quote & reply,
Old 05-21-2004, 05:41 PM   #3
The Saxman
Rookie
 
The Saxman's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Zadania
Posts: 33
Quote:
Originally posted by Samuel Dravis
Whoa. That's a pretty *****y computer. Maybe you just don't have a lot of clutter on your comp.

Acctually even though its a fossil it wears it's age really well. I've had it for over a year and a half and windows has only crashed once that I can remember.

When I reinstalled windows, Outcast was the first thing that I installed, so there wasn't ANY clutter then. I have a lot of stuff on there now but it's mostly just other games.
The Saxman is offline   you may: quote & reply,
Old 05-21-2004, 07:32 PM   #4
Samuel Dravis
 
Samuel Dravis's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,973
What version of Windows are you running? 98?


"Words are deeds." - Wittgenstein
Samuel Dravis is offline   you may: quote & reply,
Old 05-24-2004, 06:50 PM   #5
The Saxman
Rookie
 
The Saxman's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Zadania
Posts: 33
Quote:
Originally posted by Samuel Dravis
What version of Windows are you running? 98?

Windows 98 SE
The Saxman is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Game Discussion > Jedi Outcast > Dinosaur computer but no problems

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:27 AM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.