lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Questions about JA/JO modelling...
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 05-22-2004, 04:21 PM   #1
AJL
 
AJL's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 343
Questions about JA/JO modelling...

1. What programs do you use ? (MAX R3, R4, R5, R6 ??)

2. Are there any other XSI (import/export) plugins available
than those which came with the first Jedi Outcast editing
tools... ??

3. What settings should I use when I import and export ??

-----------------------------------------------------------------------------

It seems that I CAN import Outcast XSI files which came with
those tools, But I can't import any Academy XSI files, Custom
files (files which come with models I download...), and I can't
even import those files I export...
AJL is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2004, 04:48 PM   #2
Mercenary
 
Mercenary's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 381
Use 3ds max 4 or 5, a lot of plugins don't work for version 6. Go to this site for tutorials and links to plugins:
http://www3.sympatico.ca/psykopat/
Mercenary is offline   you may: quote & reply,
Old 05-22-2004, 05:26 PM   #3
darthviper107
Rookie
 
darthviper107's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Texas
Posts: 197
What about an XSI export plugin for 3ds Max 6 that works.
darthviper107 is offline   you may: quote & reply,
Old 05-23-2004, 02:50 AM   #4
Psyk0Sith
3D Tech Support
 
Psyk0Sith's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Adanac
Posts: 2,072
Veteran Modder Helpful! 
Maybe this could help?:

http://jedidreams.codealliance.ca/do...x6_plugins.zip

"includes:
MD3 export
GLM import
XSI export"

Psyk0Sith is offline   you may: quote & reply,
Old 05-25-2004, 02:54 AM   #5
Noxrepere
 
Noxrepere's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 147
I tried the exporter for 3ds Max 6 in that batch and I couldn't get it to work. I did find this one though:

The direct link for the export plugin is here:
http://sourceforge.net/project/showf...ease_id=205314
(Download the bin file)

If that doesn't work you can go the long way:
http://www.softimage.com/Connect/xsi...onnections.htm
Click on "dotXSI xchange for Max - Export" , then click on "dotXSI4max" (the name seemed a little deceiving to me, more like it was for max 4 and not 6 ). You'll want to download the "bin" file.

I've tried that one out pretty extensively and it's always worked for me.

Also, Softimage has released a free version of XSI for making models for the upcoming Half-Life II. It may also be capable of making models for JO/JA but I'm not very familiar with the program yet, so I'm not sure. It's a fairly large download though.

It can be found on their site here.
Noxrepere is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Modeling > Questions about JA/JO modelling...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:18 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.