lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Yavin Water
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-06-2004, 04:00 PM   #1
Nkenobi
Rookie
 
Nkenobi's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 43
Question Yavin Water

I need the moving water shader seen in the first level of JA SP, the water in the rivers, I have it in the yavin textures, but tis a missing shader, how can i get this shader back? cause I need it.


Strong am I on the Editing force

Never leave a job unfinished...
so never start...

Lotr MP TC Staff!
Nkenobi is offline   you may: quote & reply,
Old 06-07-2004, 01:22 AM   #2
Lil Killa
lunatic
 
Lil Killa's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Pants
Posts: 1,502
It should have come with GTK. If it's not there then it never was.

Lil Killa is offline   you may: quote & reply,
Old 06-07-2004, 01:58 AM   #3
stuna213
Rookie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 61
i think you should try reinstalling gtk radient, and if theat doesnt work then reinstall JA. hope it helps
stuna213 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-07-2004, 02:33 PM   #4
RoxStar
Moderator
 
RoxStar's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chicago
Posts: 3,411
Current Game: Everything Zelda
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
Hmmm... the moving water shader was also used in the level with the blue guys in JA I believe.

RoxStar is offline   you may: quote & reply,
Old 06-07-2004, 02:36 PM   #5
EvilJedi
Rookie
 
EvilJedi's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 154
What blue guys? You mean the noghri???

Yes it's used there and reinstalling JA would only work if JA didn't install a shader well. For example: When I first installed JA, it was missing the byss sky shader, I reinstalled it and it came back. Only do this if your game is missing a shader, if it doesn't come up in-game. So unless that shader doesn't appear in your game, don't bother reinstalling JA.
EvilJedi is offline   you may: quote & reply,
Old 06-07-2004, 02:38 PM   #6
RoxStar
Moderator
 
RoxStar's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Chicago
Posts: 3,411
Current Game: Everything Zelda
10 year veteran! Forum Veteran LFN Staff Member 
I forgot their names. It was the level where Jaden destroys the cloaking device on teh primitive planet.

RoxStar is offline   you may: quote & reply,
Old 06-07-2004, 07:24 PM   #7
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
You might have installed a mod that messed with the base textures/shaders.


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-08-2004, 01:40 PM   #8
lauser
 
lauser's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: CANADA
Posts: 428
Okay this is the hiddenevil.shader. Why in the hell Astrocreep decided there should be a shader named h_evil included into the clean shaders is beyond my scope. But it 'IS' in the assets1 PK3.

So Lil Killa, it comes with the game. It has to. Otherwise we couldn't see the shader ingame.


My kung fu is also very weak
lauser is offline   you may: quote & reply,
Old 06-08-2004, 10:17 PM   #9
Nkenobi
Rookie
 
Nkenobi's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 43
:/ IC

you know how to make it act like water as a patch mesh? It was rock solid as a patch

(I am using a diferent shader that is better looking I found in Sunset on corasont ATM)

but its rather buggy :/


Strong am I on the Editing force

Never leave a job unfinished...
so never start...

Lotr MP TC Staff!
Nkenobi is offline   you may: quote & reply,
Old 06-08-2004, 10:27 PM   #10
wedge2211
Commander, Rogue Squadron
 
wedge2211's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Ithaca, NY
Posts: 2,320
Haha. Hahaha. rgoer writing a buggy shader, now that would be funny.

He may have written the particular shader you're using for an application other than standing water--maybe one of the fountains? Try using the water shader he had in the pool. And get permission from him first, but I expect he'll let you use his ubershaders.

By the way, he interviewed at Raven today.


wedge2211 is offline   you may: quote & reply,
Old 06-09-2004, 01:27 PM   #11
zag
Rookie
 
zag's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: england
Posts: 80
quite a few people have damaged yavin shader files...its so annoying im gonna somehow make a program that checks all pk3s in your base for ones that replace ravens files


Movie Battles Team Member
zag is offline   you may: quote & reply,
Old 06-09-2004, 08:34 PM   #12
Nkenobi
Rookie
 
Nkenobi's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 43
I am using it as a waterfall :/

and I found any object it touches goes invisable... so I goto keep it away from stuff.

I was going to ask him if I could use it, just i wanna make it work first


Strong am I on the Editing force

Never leave a job unfinished...
so never start...

Lotr MP TC Staff!
Nkenobi is offline   you may: quote & reply,
Old 06-17-2004, 03:22 PM   #13
TK 409er
Rookie
 
TK 409er's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 18
moving water shaders are really easy to write- do one yourself.

you need a tcmod
it should look something like this:

Code:
textures/waterfall/waterfall
{
	{
		map $lightmap
	}
	{
		map textures/waterfall/waterfall.jpg
		tcMod scroll 0 0.25
	}
}


Projects:
Teal'c skin--- 90% done
Photoshoot Map--- 99% done
Duel_Hell Map--- 100% done
TK 409er is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Mapping > Yavin Water

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:35 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.