lfnetwork.com mark read register faq members calendar

Thread: Can player models with animation be used in menu's?
Thread Tools Display Modes
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Old 06-09-2004, 03:54 AM   #1
lkraan
Rookie
 
lkraan's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Netherlands
Posts: 38
Can player models with animation be used in menu's?

We would like to show the player models in the menu's of our TC.
These player models we would like to be animated and the best would be if the standard animations can be used. So for instance when you mouse-over or select a menu option a player character in the menu does a standard animation like a saber strike.

Can you show the player models in the menu's and have them use the standard animations?

lkraan is offline   you may: quote & reply,
Old 06-10-2004, 03:55 PM   #2
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
Yep, Raven used that ability for both the player model menus and the rules menus.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2004, 11:01 AM   #3
lkraan
Rookie
 
lkraan's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Netherlands
Posts: 38
Thanks! All I wanted to know.
Now I can continue with the menu mockups and art.
Otherwise I would have to rethink the ideas for the menu's.

lkraan is offline   you may: quote & reply,
Old 06-11-2004, 05:25 PM   #4
Wudan
Got Balance?
 
Wudan's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Salt Lake, UT
Posts: 1,442
Just remember that menu design is a ton like web-page design - doing mock ups is the right direction (sounds like you already knew that though.)


Mt-Wudan.com
I made a silly little program called Dragon, which is an animation tool for the GLA format, used in Jedi Outcast, Jedi Academy and Krakatoa.
Wudan is offline   you may: quote & reply,
Old 07-06-2004, 01:06 PM   #5
Slider744
Junior Member
 
Slider744's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: France
Posts: 260
yes it is usable
i made it in JA+ plugin
you can also add your own animation with your new attacks
in the UI dll code

it is what i made in JA+ plugin
just look this screenshots
http://japlus.fragism.com/screen.php?id=30


******************************
Slider
JA+ MOD Author for Jedi Academy
the lastest version on

http://www.japlus.net/


******************************
Slider744 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-06-2004, 03:21 PM   #6
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
*shameless plug*


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 07-06-2004, 04:45 PM   #7
Slider744
Junior Member
 
Slider744's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: France
Posts: 260
why did you say that razorace?
i am not sure to understand you?

is that an insult?


******************************
Slider
JA+ MOD Author for Jedi Academy
the lastest version on

http://www.japlus.net/


******************************
Slider744 is offline   you may: quote & reply,
Old 07-06-2004, 11:07 PM   #8
razorace
Impressive, Terran!
 
razorace's Avatar
 
Join Date: May 2002
Posts: 9,172
It wasn't really an insult. I was just pointing out that there really was no reason to plug your mod in this thread since seeing screenshots of your mod doesn't really help the askee.


---Jedi Guardian of the Newbie Questions
---Masters of the Force Team Leader / Creator
---Open Jedi Project Lead Moderator / Co-Founder
razorace is offline   you may: quote & reply,
Old 07-07-2004, 06:01 AM   #9
keshire
Veteran
 
keshire's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: St. Charles, Mo
Posts: 959
Exactly; if you followed the screenshot with some example code of how to go about it that would be more in-line with what this forum is about.

otherwise take it to the showcase forum.


Apathy Cannot Inspire.
Ambivalence cannot lead.
Loved me. Feared me.
Changed me. Killed me.
Anything would be something.
But nothing is worst of all.
-Keshire of the Bleak Cabal.
keshire is offline   you may: quote & reply,
Old 07-10-2004, 07:09 PM   #10
Wudan
Got Balance?
 
Wudan's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Salt Lake, UT
Posts: 1,442
Bah, let him plug his stuff. Don' matter nothin' at all.


Mt-Wudan.com
I made a silly little program called Dragon, which is an animation tool for the GLA format, used in Jedi Outcast, Jedi Academy and Krakatoa.
Wudan is offline   you may: quote & reply,
Post a new thread. Add a reply to this thread. Indicate all threads in this forum as read. Subscribe to this forum. RSS feed: this forum RSS feed: all forums
Go Back   LucasForums > Network > JediKnight Series > Editing Central > JA Coding > Can player models with animation be used in menu's?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:09 PM.

LFNetwork, LLC ©2002-2011 - All rights reserved.
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.